Bethesda Şu An Skyrim 2'yle İlgilenmiyor - Son Dakika
Teknoloji

Bethesda Şu An Skyrim 2'yle İlgilenmiyor

Bethesda Şu An Skyrim 2\'yle İlgilenmiyor

Ama bu hiç ilgilenilmeyeceği anlamını taşımıyor.

29.06.2015 09:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

E3 2015'te Fallout 4'ü duyurmakla kalmayan, hemen ardından birçok bilgi ve oynanış videosu da paylaşan Bethesda, bir diğer önemli serisi The Elder Scrolls'u şimdilik geri planda tutmaya kararlı gibi görünüyor.


Firmanın önemli isimlerinden olan Pete Hines, verdiği bir röportajda, amaçlarının kısa sürede çok fazla oyun çıkarmak olmadığını, kaliteye odaklı olarak hareket ettiklerini ve yaptıkları şeyin dikkate değer olduğundan emin olmak zorunda olduklarını dile getirdi. Bu bağlamda da şu an için Skyrim 2 adına planları bulunmuyor. Çünkü ellerinde henüz tamamlanmamış bir Fallout 4 projesi var.


Biraz geçmişe gittiğimizde, Fallout 3'ün 2008'de, Skyrim'in de 2011 sonuna doğru satışa sunulduğunu görüyoruz. Aralarında 3 yıllık bir süreç var ve şimdi de Fallout 4 duyuruldu. Skyrim ile aralarında yaklaşık 4 yıl var ve Fallout 4'ün de 4 yıldır hazırlandığı bildiriliyor. Demek ki Skyrim çıktıktan sonra Fallout için hazırlıklar başlamış. Bu mantıktan yola çıkarsak, 10 Kasım'da Fallout 4'ün çıkmasının ardından Skyrim 2 için ilk çalışmalar da başlayabilir, ama şu an için bir şey yok...


Fallout 4'ün E3 2015 videosu ve çıkış tarihi



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Bethesda Şu An Skyrim 2'yle İlgilenmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement