Beşiri'de Veliler Bilgi Yarışması Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Beşiri'de Veliler Bilgi Yarışması Düzenlendi

Beşiri\'de Veliler Bilgi Yarışması Düzenlendi

Batmanın Beşiri İlçesine bağlı Asmadere köyü ilk ve ortaokulunda veliler arası bilgi yarışması düzenlendi.

18.05.2015 08:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu Kez Veliler Yarıştı

Beşiri İlçesi Asmadere Köyü İlk ve Ortaokulu tarafından okul bahçesinde öğrenci velileri arasında, "Veliler Yarışıyor Bilgi Yarışması" etkinlikleri yapıldı.

Velilerin heyecanla yarıştığı bilgi yarışması etkinliğine Beşiri İlçe Kyamakamı Ayşe Şeyda Çağlar, Garnizon Komutanı Fikret Yavuz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ubeydullah Aydın, kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Asmadere İlk ve Ortaokulu Müdürleri ve Öğretmenlerinin katkılarıyla düzenlenen yarışma oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçti.

Köydeki bütün bayan ve erkelerin yoğun katılım sağladığı "Veliler Yarışıyor Bilgi Yarışması" eğlenceli bir şekilde gerçekleşirken, yarışmada dereceye giren velilere çeşitli hediyeler verildi.

Birinci gelen yarışmacı gruba Kaymakam Ayşe Şeyda Çağlar, ikinci gelen yarışmacı gruba İlçe Milli Eğitim Müdürü Ubeydullah Aydın, üçüncü gelen yarışmacı gruba da Garnizon komutanı Fikret Yavuz tarafından hediyeleri verildi.

Yarışmaya yoğun katılım sağlayan Annelere, Anaokul minik öğrencileri tarafından mini bir gösteri yaparken, katılım sağlayan tüm annelere karanfil çiçek dağıtıldı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Beşiri'de Veliler Bilgi Yarışması Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • mustafa: Çok güzel 0 0 Yanıtla

Advertisement