Beşiktaşlı Taraftarları Çıldırtan Hakem Ataması - Son Dakika
Spor

Beşiktaşlı Taraftarları Çıldırtan Hakem Ataması

TFF, Süper Lig'de haftasonu oynanacak Beşiktaş-Başakşehir maçına, Konyaspor maçındaki yönetimiyle siyah beyazlılardan tepki toplayan Serkan Gençerler'in kuzeni Koray Gençerler'i atadı.

12.02.2016 11:50  Güncelleme: 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaşlılar'ın Konyaspor maçında vermediği ofsaytla gecenin kaderini belirleyen Serkan Gençerler'e öfkesi sürüyor. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu ise o ismi unutturmamakta kararlı. Kurul, Kartal'ın pazar günkü Başakşehir maçına öyle bir atama yaptı ki, duyanlar inanamadı: Serkan Gençerler'in kuzeni Koray Gençerler.

GENÇERLER SOYİSMİ ÇILDIRTTI

Merkez Hakem Kurulu (MHK), son dönemlerin en çok konuşulan atamalarından birine imzasını attı, Koray Gençerler'i Başakşehir-Beşiktaş maçına verdi... İlk bakışta 'Bunda ne var?' diyebilirsiniz. Ancak Gençerler Beşiktaşlıların bir an önce unutmaya çalıştığı bir soyadı. Çünkü önceki gece Koray Gençerler'in kuzeni Serkan Gençerler, Kartal'ın Konyaspor'a yenildiği Türkiye Kupası mücadelesine kaldırmadığı ofsayt bayrağıyla damgasını vurmuş,tepkinin merkezi olmuştu.

KARTAL İTİRAZ ETTİ

O kalkmayan ofsayt bayrağının ardından Marcelo direkt kırmızı kartla atılmış, devamındaki firikikte de Konyaspor oyunda 1-1'lik eşitliği ardından da üstünlüğü yakalamıştı. Teknik direktör Şenol Güneş başta olmak üzere Beşiktaş camiasının öfke seli, hatta kırmızı kartın cezasına dair erteleme talebi, MHK'yı fazla etkilemedi!

Kurul pazar günü Başakşehir'in Beşiktaş'ı ağırlayacağı 90 dakikanın 5 hakeminden biri olarak Serkan Gençerler'in kuzeni Koray Gençerler'i seçti. Kuzen Gençerler, zorlu müsabakada çizgi hakemi olarak görev yapacak.

'YA HATA YAPARSA!'

Fanatik gazetesinin haberine göre; bu atamanın ardından sosyal medya kelimenin tam anlamıyla yıkıldı. Sadece Beşiktaş taraftarları değil, herkes 'Başka hakem mi yoktu! Olası bir yanlış kararın altından MHK nasıl kalkar?' yorumlarını yaptı. Merkez Hakem Kurulu'ndan ise bu atamayla ilgili olarak ekstra bir açıklama gelmedi.





Beşiktaşlı Taraftarları Çıldırtan Hakem Ataması

Son Dakika Spor Beşiktaşlı Taraftarları Çıldırtan Hakem Ataması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Gs li: Yazık bjk ye fedarasyon şfb yi şampiyon yapacak desenize 13 17 Yanıtla
  • Kontenjandan Coni: Hakemle ilk yarı 9 puan fazladan alan takıma bakın ağlıyor. Yazık ya. Şenol hocaya dikkat edin yenince filozof yenilince hakem avcısı 9 12 Yanıtla
  • son kale: Demirören atamıştır. abisinin borcunu ödesin diye. başakşehiri harcayacaklar yazık çok yazık. bjk hala akıllanmadı. şike yapan gs ve trabzon ne halde ama ibret alan yok. 7 5 Yanıtla
  • Gara gartal: Fener yine devrede.bu yılı kartala bırakmazlar. 5 1 Yanıtla
  • trabzon: şenol hoca gene ağlamaya başladı. 1 4 Yanıtla
  • ANTİ AKP: AK PARTİ TÜRKİYE Yİ TEMİZLEMEYE KARARLI YAPMIŞ OLDUKLARI BAŞARILI ÇALIŞMALARI SAYESİNDE BÜTÜN TÜRKİYE Yİ TOPYEKÜN ŞEHİT ETMEYE KARARLILAR BAŞKANLIĞIN HİLAFETİN SİYONİZMİN EMPERYALİZMİN İLLUMİNATİ YÖNETİM SİSTEMİNİN KÖLELİK DÜZENİNİN AYAK SESLERİ CUMHURİYET DEMOKRASİ LAİK DÜZEN DEVLET VE ŞANLI BAYRAĞIMIZ CUMHURİYET TARİHİNDE KARŞILAŞMADIĞI BİR İHANET SÜRECİ İLE KARŞI KARŞIYA GELMİŞTİR ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINI BİTİRMEK ADINA ELLERİNDEN NE GELİYORSA YAPMAK İÇİN BİAT EDEREK YEMİN İÇMİŞLERDİR... 0 2 Yanıtla
  • berk: bedelini ödetin olur biter...hersey serbest ztn ülkede... 0 0 Yanıtla

Advertisement