Beşiktaşlı Atiba'ya Üç Takım Birden Talip Oldu - Son Dakika
Spor

Beşiktaşlı Atiba'ya Üç Takım Birden Talip Oldu

Beşiktaşlı Atiba\'ya Üç Takım Birden Talip Oldu

Beşiktaş'la sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Atiba Hutchinson için ABD futbol ligi ekiplerinden 3 kulüp harekete geçti.

28.02.2015 16:42  Güncelleme: 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ligde şampiyonluğu kovalayan, Avrupa'da Liverpool'u eleyerek yoluna devam eden Beşiktaş'ta Atiba Hutchinson'ın elden kaçmak üzere olduğu ortaya çıktı. Veli Kavlak, Ersan Adem Gülüm, Cenk Gönen ve Atınç Nukan'ın ardından Mustafa Pektemek ile de sözleşme yenileyen siyah-beyazlılarda geriye bir tek Kanadalı futbolcu kaldı.

ÜÇ KULÜP HAREKETE GEÇTİ

Ancak 32 yaşındaki futbolcu için işi ağırdan alan Beşiktaş'ın büyük bir riske girdiği belirlendi. Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Atiba'yı transfer etmek üzere üç kulübün hareket geçtikleri öğrenildi.

ABD'nin futbol ligi olan MLS'den üç ekibin oyuncuyu kadrosuna katmak istediği saptandı. Kanada takımları Montreal Impact, Toronto FC ve Vancouver Whitecaps oyuncunun transferi için harekete geçti. Şu an başka bir takımla anlaşma hakkı bulunan Atiba'nın, MLS'de transfer sezonu 15 Nisan'a kadar devam ettiği için her an imzayı atabileceği kaydedildi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Beşiktaşlı Atiba'ya Üç Takım Birden Talip Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Türk: Helal sana be Beşiktaş gsyi fbyi solladın 18 6 Yanıtla
  • murat: bence gidebilir gecen seneye göre cok formsuz hem yaşida var tolgay takıma bıraz ısınsın gerek kalmaz atiba ya zaten bır özellği yok atibanın topu bile zor kontrol ediyor 6 7 Yanıtla
  • Necati cumali: Demba ba 0 0 Yanıtla
  • Ght: Hahaha aynen bulent kara 0 0 Yanıtla

Advertisement