Beşiktaş ve Milan Vodafone Kupası'nda Finalde - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş ve Milan Vodafone Kupası'nda Finalde

Manavgat'ta düzenlenen 5'inci Uluslararası Vodafone Kupası U-13 kategorisinin yarı finalinde Fenerbahçe'yi 1-0 yenen Beşiktaş, finalde AC Milan'la karşılaşacak.

22.04.2014 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manavgat'ta düzenlenen 5'inci Uluslararası Vodafone Kupası U-13 kategorisinin yarı finalinde Fenerbahçe'yi 1-0 yenen Beşiktaş, finalde AC Milan'la karşılaşacak.

Manavgat Emirhan Spor Kompleksi'nde U-12, U-13, U-14 ve U-15 olmak üzere 45 takımın katılımıyla 4 kategoride gerçekleştirilen 5'inci Uluslararası Vodafone Kupası'nın ilk finalistleri belli oldu. U-13 kategorisinde aralarında Borussia Dortmund, Chelsea, Milan, Union Berlin, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Bursaspor'un yer aldığı 32 takım, grup usulü yapılan turnuvada mücadele etti.

MİLAN, CHELSEA'Yİ ELEDİ

Çeyrek ve yarı final maçlarının ardından final oynayacak takımlar belli oldu. U-13 kategorisinde turnuvanın favori takımları arasında gösterilen Milan ile Chelsea, çeyrek finalde karşılaştı. Chelsea'yi 1-0 yenen Milan, Bursaspor'u 3-0 mağlup eden Beşiktaş, Union Berlin'i 3-0 mağlup eden Fenerbahçe ve Rabonıckı'yı 1-0 yenen Borussia Dortmund yarı finale çıktı.

MİNİ DERBİYİ BEŞİKTAŞ ALDI

Yarı finalde, Borussia Dortmund'u 1-0 yenen Milan ilk finalist oldu. Diğer karşılaşma ise Beşiktaş- Fenerbahçe arasında oynandı. Fenerbahçe'yi son dakika golüyle 1-0 mağlup eden Beşiktaş, adını finale yazdırdı. Karşılaşma sonrasında Beşiktaşlı futbolcular ve teknik heyet, sahada uzun süre sevinç gösterilerinde bulundu. Galatasaray ise grubunda 3'üncü oldu. Galatasaray'ın grubunda FC Union Berlin birinci oldu. Bu skorlarla U-13 kategorisinde Beşiktaş ve İtalyan ekibi Milan, finale kaldı.

Milan-Beşiktaş 24 Nisan Perşembe günü final maçında karşılaşacak. Puan usulü yapılan U-12, U-14 ve U-15 kategorilerindeki maçlar ise devam ediyor. - Manavgatantalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beşiktaş ve Milan Vodafone Kupası'nda Finalde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement