Beşiktaş ile Fenerbahçe 336. Randevuya Çıkıyor - Son Dakika
Spor

Beşiktaş ile Fenerbahçe 336. Randevuya Çıkıyor

Beşiktaş ile Fenerbahçe 336. Randevuya Çıkıyor

Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında yarın Olimpiyat Stadı’nda oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesi istatistiklerde sarı-lacivertli takım önde görünüyor.

19.04.2014 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında yarın Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Beşiktaş- Fenerbahçe derbisi öncesi istatistiklerde sarı-lacivertli takım önde görünüyor.

Sarı-lacivertli takımın yarın ki karşılaşmayı kazanması halinde ligde şampiyonluğunu ilan edecek. Siyah-beyazlı takım ise Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansını sürdürmek için mutlak üç puan hedefliyor. İki takım arasında bugüne kadar 335 karşılaşma oynandı. Bu müsabakalarda Fenerbahçe 126 galibiyet elde ederken, Beşiktaş ise 122 kez rakibine üstünlük sağladı. İki takım 87 maçta da yenişemedi. 90 yıllık rekabette sarı-lacivertliler rakip kaleye 460 gol atarken, siyah-beyazlı takım ise 425 kez fileleri havalandırdı.

SEZONUN İLK YARISINDAKİ MAÇ 3-3 BİTMİŞTİ.

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile Fenerbahçe şimdiye kadar 115 kez karşı karşıya gelirken, bu maçlarda sarı-lacivertliler 42, siyah-beyazlıar ise 37 galibiyet elde etti. 36 müsabakada berabere bitti. Siyah-beyazlılar 127 kez gol sevinci yaşarken, sarı-lacivertli takım ise 125 gol atmayı başardı. Spor Toto Süper Lig'de bu sezonun ilk yarısında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşma ise 3-3 eşitlikle sona ermişti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beşiktaş ile Fenerbahçe 336. Randevuya Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement