Beşiktaş Gökhan Gönül'e Haber Yolladı: Seni Takımımızda Görmek İsteriz - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Gökhan Gönül'e Haber Yolladı: Seni Takımımızda Görmek İsteriz

Beşiktaş, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Gökhan Gönül'e mesaj gönderdi, "Fenerbahçe ile anlaşamazsan kapımız sana sonuna kadar açık." dedi.

09.02.2016 22:45  Güncelleme: 22:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mali durumunu büyük oranda düzelten, Vodafone Arena'yı tamamlama noktasına gelen, şampiyonluk yolunda koşar adım ilerleyen Beşiktaş'ta, ara transferi tamamlayan yönetim gözünü yeni sezona çevirdi.

Bir yandan iç transferde Tolga Zengin ve İsmail Köybaşı ile sözleşme yenileme görüşmelerine başlayan, diğer taraftan kadroya kalite katacak yeni isimlerin peşine düşen Kartal'ın herkesten gizlediği 'hedefi' ortaya çıktı.

HEDEF GÖKHAN GÖNÜL

Siyah-Beyazlılar, şampiyonluk yolundaki en büyük rakibi Fenerbahçe'nin süper yıldızı Gökhan Gönül'e göz dikti. Sezon sonunda serbest kalacak olan ve Kanarya ile henüz yeni bir sözleşme imzalamayan 31 yaşındaki milli oyuncuya aracılar kanalıyla ilk mesaj iletildi. Beşiktaş kurmaylarının, "Fenerbahçe ile anlaşamazsan kapımız sonuna kadar açık. Seni Beşiktaş'ta görmekten mutluluk duyarız" mesajıyla Gökhan'ın 'Gönül'ünü çalmaya çalıştığı ifade edildi.

BECK'LE İKİLİ OLACAK

Uzun bir aradan sonra Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermeye hazırlanan Kartal, Gökhan Gönül'ün transferiyle dev arenaya dev bir takviyeyle girmeyi, Beck'in yanına milli yıldızı da ekleyerek savunmanın sağını 'kusursuz' hale gelmeyi planlıyor.

Gökhan, yıllık 1 milyon 710 bin Euro kazanıyor. Beşiktaş'ta ise 3.5 milyon Euro alan Gomez'in ardından en yüksek ücreti 1.7 milyon Euro ile Quaresma'ya ödeniyor.

Beşiktaş Gökhan Gönül\'e Haber Yolladı: Seni Takımımızda Görmek İsteriz

Son Dakika Spor Beşiktaş Gökhan Gönül'e Haber Yolladı: Seni Takımımızda Görmek İsteriz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • fb: Beni dellendirmeyin sabah sabah ülke olarak kötü günler geçiriyoruz zaten Gökhan hiçbir yere gitmez fenerlidir avucunuzu yalarsınız bu senede şampiyon fener şiketaşlılar anlayın bunu 7 17 Yanıtla
  • Fenerbahçe: Siz ancak istersiniz ama biz vermeyiz be gülüm ! İşinize bakın, iki maç kazandınız bi yerleriniz oynamasın. 4 9 Yanıtla nuri: Siz adamın keyfinin kâhyası mısınız zaten fenerle anlasamazsan denmiş sizede 4 çekince antalya daha şoktan cikamamisiniz 9 3
  • Gorkem: Koskoca Sabri Dururken Kor musun Kartal ? 6 5 Yanıtla
  • Eser: GÖKHAN takımına ihanet etmez şurda 2.3 sene daha oynar fenerde sonra jubile yapar futbolu bırakır .. bjk anca havasını alır .. 3 8 Yanıtla Beşiktaş: sana havanı aldırcam ben bekle sen 2 1
  • AK PARTİLİ KÜRT: BEŞİKTEKİ BEBEK DEĞİL GÖKHANI GÖNÜL YAZARI SAHNEYE ÇIKARTMAYA YETMEZ 1 9 Yanıtla
  • yorumcu: Nasıl Türkün Türkten başka dostu yoktur sözü varsa futbolda da fenerlinin fenerliden başka dostu yoktur yani futbolumuzun Türkü doğrusu çalışkanı Fenerbahçedir diğer takımlar başta şikesaray ve şiketaş ve şikezon yani Trabzon şikezon olan fenerimize kumpas kuran şikecilerdir 4 5 Yanıtla
  • ED FB : Ah sekiztas ahh ne cabuk havaya girdiniz, FB 'nin kaptanından bahsediyorsunuz, şaşırmayın!!! 5 3 Yanıtla
  • VESSELAM: GÖKHAN, GÖKHAN, VE YİNE DİYORUM GÖKHAN FENERİN ...... 3 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement