Arsenal, İlk Kez Ön Eleme Turu'nda Kazanamadı - Son Dakika
Spor

Arsenal, İlk Kez Ön Eleme Turu'nda Kazanamadı

Arsenal, İlk Kez Ön Eleme Turu\'nda Kazanamadı

Arsenal, daha önce oynadığı Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde tüm maçları kazanırken Beşiktaş, İngiliz devine yenilmeyen ilk takım oldu.

20.08.2014 00:03  Güncelleme: 00:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş, Arsenal ile Şampiyonlar Ligi play off turu ilk maçında 0-0 berabere kalarak İngiliz devine ilk kez Devler Ligi eleme turunda yenilmeyen takım olmayı başardı.

İLK KEZ KAZANAMADILAR

Arsenal, ilk maç ve rövanşlar dahil Şampiyonlar Ligi ön eleme veya play off turlarında oynadığı 12 maçı da kazanmıştı. Arsene Wenger'in öğrencileri ilk kez bir ön eleme maçını kazanamadı.

Bu maçın rövanşı 27 Ağustos Çarşamba günü İngiltere'de oynanacak.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Arsenal, İlk Kez Ön Eleme Turu'nda Kazanamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • cimbomlu: adamlar kaybetmedi siz kazanamadı diye seviniyorsunuz stad diye patates tarlasında maç oynanırsa sonuç bu olur, biliç maçı okuyamadı mustafa 60. dk da bitti oyuncu degişiklikleri geç oldu, aldıkları topları hemen ba ya, bir oyun kurucu şart geçen sezonki beşiktaşın aynısını izledik böyle işleri zor 7 10 Yanıtla
    erdinç: ayıp kardeşim cimbomluysan adam ol takdir et bjk yi kardeş. , 0 0 CİMBOMLU: TAKDİR ETMEM İÇİN KAZANMASI LAZIMDI GALATASARAY LILIKTAN ÖNCE TÜRKÜM. AMA SİZ TARAFTAR DEGİLSİNİZ ELEŞTİRİYE TAHAMÜLÜNÜZ YOK. TAKIMINIZIN EN İYİ VE EN KALİTELİ FUTBOLCUSU TOLGA ELİYLE HAMLE YAPMASYDI TOP DİREKTEN DÖNMEZDİ O ZAMAN SİZ TAKDİR EDERMİYDİNİZ ACABA SAYGILAR 0 0 kadir: ulan kıskanmada azıcık takdir et. beşiktaş savaştı ve 2-3 tane net gol pozisyonunu kaçırdı. o sahada cincon olsa emin ol 4-5 tane yerdi. 0 0 CİMBOMLU: kardeşim konu galatasray degill. acaba 90, dk top direkten dönmesede aynı şeyler söylenirmiydi ikinci yarı moddayı izlemedin heralde. inşalllah beşiktaş turu geçer galatasarlı olarak degil türk olarak isterim 0 0
  • kara: helal sana kara kartalım 13 0 Yanıtla
  • tam tam: londra iş kolay dxdeğil burdaki pozisyonları arıcaz Allah yardımcımız olsun 9 0 Yanıtla

Advertisement