Berkay'ın Heyecanı Büyük - Son Dakika
Yerel

Berkay'ın Heyecanı Büyük

Berkay\'ın Heyecanı Büyük

Aydınspor 1923’ün sezon başında transfer ettiği ilk oyuncu Berkay Günay, Aydınspor 1923 ile başarılı olmak istediğinin altını çizdi.

01.08.2014 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydınspor 1923'ün sezon başında transfer ettiği ilk oyuncu Berkay Günay, Aydınspor 1923 ile başarılı olmak istediğinin altını çizdi. Aydınlı olmasına rağmen bir çok önemli futbolcu gibi A takım düzeyinde Aydın takımlarına hizmet edemeden Aydın dışına çıkan genç oyuncu, geri döndüğü Aydınspor 1923 ile başarı elde etmek istiyor.

Evli ve bir çocuk babası olan 1990 doğumlu genç oyuncu Aydın'da bulunmaktan dolayı büyük memnuniyet duyduğunu söyledi. Aydınspor 1923'e hizmet edecek olmanın heyecanını duyduğunu belirten Berkay Günay, "Doğduğum, sokaklarında top oynadığım takımda oynamak benim için önemli. Şimdiden Adnan Menderes Stadı'na çıkacağım için heyecanlıyım. İlk maçımız olan Bayrampaşa maçında fırsat bulmayı çok istiyorum"dedi.

İLK GOL EŞİ VE KIZINA

Aydın'da geçtiğimiz sezonun son maçında İnegölspor formasıyla mükemmel bir frikik golüne imza atan Berkay, artık frikiklerini Aydınspor 1923 için atmak istediğini söyledi. "Takımda bir çok iyi duran top vuran oyuncu var" diyen Berkay, " Umut Kaya, Murat Uluç ve bir çok isim duran topları kullanabiliyor. Benim de böyle bir meziyetim var. Hocam, duran toplarda şans verirse kullanabilirim. Aydınspor 1923 formasıyla atacağım ilk golü eşim Gamze ile kızım Elisanaz'a hediye edeceğim"

TAKIMDAKİ ORTAM MÜKEMMEL

Nevşehir kampında takımdaki arkadaşlığın üst düzeye çıktığını belirten genç oyuncu sözlerine şu ifadelerle son verdi:

"Takımda tam bir kolej havası var. Abi-kardeş ilişkisi hakim. Yönetimimiz de büyük çaba sarf ediyor. Aydınlılar bu takıma sahip çıksın. Bu sezon güzel işler çıkaracağımıza inanıyorum. Sakatlık -kaza gibi durumlar olmazsa play off hattında yerimizi alırız" - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Berkay'ın Heyecanı Büyük - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement