Bergama Kazada Ölen Motosikletli Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Bergama Kazada Ölen Motosikletli Toprağa Verildi

Bergama Kazada Ölen Motosikletli Toprağa Verildi

İzmir'in Dikili İlçesi'nde ehliyetsiz ve kasksız olarak kullandığı motosikletle beton mikserine çarparak yaşamını yitiren motosiklet sürücüsü 18 yaşındaki Hüseyin Uysal, Bergama'da gözyaşları içinde son yolcuğuna uğurlandı.

21.06.2015 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Dikili İlçesi'nde ehliyetsiz ve kasksız olarak kullandığı motosikletle beton mikserine çarparak yaşamını yitiren motosiklet sürücüsü 18 yaşındaki Hüseyin Uysal, Bergama'da gözyaşları içinde son yolcuğuna uğurlandı. Cumartesi günü saat 13.00 sıralarında, Çanakkale'den İzmir yönüne giden Hüseyin Uysal yönetimindeki 35 VUL 44 plakalı motosiklet, Dikili'nin Kaynarca Mevkisi'nde, sinyal verip yol kenarındaki inşaat alanına girmeye çalışan 27 yaşındaki Özkan Çelik'in kullandığı 45 V 0080 plakalı beton mikserinin çarpıp, yol kenarındaki tarlaya savruldu. Motosiklet sürücüsü Uysal, olay yerinde yaşamını yitirdi. Jandarma ve savcının kaza yerinde yaptığı incelemenin ardından Uysal'ın cesedi Dr. Faruk İlker Bergama Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Mikser şoförü Özkan Çelik, jandarma tarafından gözaltına alındı. İfadesi alınan Çelik, savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Bergama Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümü mezunu olan ve iş aramak için gittiği Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'nden dönerken kazada yaşamını yitiren Uysal'ın ölümü yakınlarını yasa boğdu. Uysal'ın bugün hastane morgundan yakınları tarafından alınan cenazesi, ilk olarak Bergama'ya 30 kilometre mesafedeki Tırmanlar Mahallesi'ndeki baba evine getirildi. Cenaze evin önüne geldiğinde gözyaşları sel oldu. Burada öğle vakti beklenmeden cenaze namazı kılınıp, hellallik alındı. Ardından omuzlarda taşınan cenaze mahalle mezarlığına götürülüp, gözyaşları içinde toprağa verildi. Üç çocuklarından birini kaybetmenin acısını yaşayan İrfan ve Elif Uysal çifti cenazede, güçlükle ayakta durabildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bergama Kazada Ölen Motosikletli Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement