Beraat Kararı Sonrası Aziz Yıldırım'dan Kutlama Yemeği - Son Dakika
Spor

Beraat Kararı Sonrası Aziz Yıldırım'dan Kutlama Yemeği

Aziz Yıldırım ile yöneticiler davanın sonuçlanmasının ardından Papermoon'da kutlama yemeği yedi.

10.10.2015 10:29  Güncelleme: 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Futbolda şike iddialarına ilişkin Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 36 sanık "Örgüt kurma" ve "Örgüte üye olma", "Şike" ve "Teşvik primi' suçlarından ayrı ayrı beraat etti.

KUTLAMA YEMEĞİ

Aziz Yıldırım ile yöneticiler davanın sonuçlanmasının ardından Papermoon'da kutlama yemeği yedi. Beraat kararı sonrası Aziz Yıldırım'ın bir hayli keyifli olduğu görüldü.

"BİLMEYENLERE KAPAK OLSUN"

Fenerbahçeli yönetici Önder Fırat, 3 Temmuz Davası'nda beraat kararının çıkmasının ardından FB TV'ye yaptığı açıklamada, çok mutlu olduklarını söylerken, ilginç ifadeler de kullandı. "Camia olarak çok mutluyuz." diyen Fırat, "Bir iftira ile karşı karşıyaydık. Mutluyuz ama buruk bir mutluluk. Çünkü arkadaşlarımız, başkanımız çok büyük sıkıntı çektiler. İnsanların 5 yılı boşuna gitti. Camiamıza hayırlı olsun. Biz bunu biliyorduk. Bilmeyenlere ders olsun, bilmeyenlere kapak olsun bu." dedi.

MAHMUT USLU: HESABINI SORACAĞIZ!

Asbaşkanlardan Mahmut Uslu da dava sonrası şu açıklamayı yaptı: "Çok önemli bir karar. Bugün orada olsaydınız, ne kadar kumpasa gittiğimizi bir kez daha görürdünüz. İnşallah televizyonda açıklarsınız. Önümüzde daha güzel günler. Bütün Fenerbahçelilere armağan olsun. Kumpas yapıldı ve insanlara algı operasyonuyla inanırdılar. Yazık oldu. Fenerbahçelileri kutlamak istiyorum. Fenerbahçeliler, başkanına, yöneticilerine sahip çıkmasaydı bu günlere gelemezdik. Hapis yatanlar haybeye yatmışlar. Tüm bunların hesabını soracağız."


Beraat Kararı Sonrası Aziz Yıldırım\'dan Kutlama Yemeği

Son Dakika Spor Beraat Kararı Sonrası Aziz Yıldırım'dan Kutlama Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • memet yaldiz.: yalancilarin mumu yassı kadar yandi 1 2 Yanıtla

Advertisement