Beni Böyle Sev Sosyal Medyanın Gözbebeği - Son Dakika
Magazin

Beni Böyle Sev Sosyal Medyanın Gözbebeği

Beni Böyle Sev Sosyal Medyanın Gözbebeği

BSK Yapım tarafından TRT1 İçin hazırlanan “Beni Böyle Sev” isimli dizi sosyal medyanın fenomeni haline geldi.

26.06.2013 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her hafta Pazartesi akşamı Saat 19.45 de ekrana gelen dizi kısa sürede üniversite gençliği ve evli çiftler arasında büyük beğeni topladı.

Özel bir araştırma şirketinin sosyal medya üzerinde yaptığı ankete 3500 kişi katıldı, ankete katılanlara sorulan “ hangi diziyi neden seyrediyorsunuz sorusuna” 2100 kişi “Beni Böyle Sev” dizisini seyrettiklerini, kadronun genç ve tecrübeli oyuncuların karmasından oluşuyor ve hikâyenin adeta kendi hayatlarından bir kesit sunduğunu söyleyerek oy kullandılar.

Dizinin yapımcısı Çağrı Bingüller “dizinin yayınladığı akşamın ertesi özellikle üniversiteli gençlerden çok mesaj alıyorduk, dizinin gençler ararsında bu kadar çok seviliyor olması bizleri gerçekten çok mutlu etti. Başarılı bir ekip çalışmasının seyirciden geçer not alması sevindirici, bu demektir ki çalışmalarımıza daha sıkı sarılacağız” dedi.

Alper Saldıran, Zeynep Çamcı, Güven Kıraç, Lale Mansur, Altan Gördüm, Erdem Akakçe, Didem İnselel, Atılgan Gümüş, Burcu Biricik, Mert Turak, Bala Atabek, Burcu Altun, Fatih Koyunoğlu, Meral Asiltürk’ün rol aldığı “Beni Böyle Sev” in bu sezon üç üniversite, beş özel kuruluş, iki liseden ödül alırken sosyal medya üzerindeki anketten de birinci çıkması ekibi mutlu etti.

Kaynak: Star

Son Dakika Magazin Beni Böyle Sev Sosyal Medyanın Gözbebeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement