Belgrat?ta, Nato, Ab, ABD ve Kosova Bayrakları Yakıldı - Son Dakika
Güncel

Belgrat?ta, Nato, Ab, ABD ve Kosova Bayrakları Yakıldı

Belgrat?ta, Nato, Ab, ABD ve Kosova Bayrakları Yakıldı

Belgrat'ta, NATO, AB, ABD ve Kosova bayrakları yakıldı NATO'nun, Sırbistan'a müdahale etmesininim 16'ıncı yıl dönümünde, başkent Belgrat'ta, Sırp Radikal Partisi protesto düzenlendi.

24.03.2015 19:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belgrat'ta, NATO, AB, ABD ve Kosova bayrakları yakıldı

NATO'nun, Sırbistan'a müdahale etmesininim 16'ıncı yıl dönümünde, başkent Belgrat'ta, Sırp Radikal Partisi protesto düzenlendi.

Protestoya katılan savaş suçlusu Voyislav Şeşel ve parti sempatizanları Sırp polisinin izin vermemesine rağmen protestoda NATO, AB, ABD ve Kosova bayrakları yaktılar.

Protestoda konuşan savaş suçlusu Voyislav Şeşel, Sırbistan toprakların NATO tarafınca işgal edildiğini söyleyerek, bu toprakları yani Kosova'yı yeniden geriye alacaklarını ifade etti.

Sırbistan Hükümeti, Müdahale sırasında ölenlerin anıtlarına çelenk koydu

24 Mart NATO müdahalesinin 16'ıncı yıl dönümünde, müdahale sırasında ölenler mezar başında anıldılar. Sırbistan hükümeti,

NATO bombardımanı sırasında ölenlerin anıtları önünde askeri tören ile ölenleri saygı ile andı. Kosmaydaki ölenler anıtı önünde düzenlenen anma töreninde Sırbistan Başbakan Yardımcısı ve Dış İşleri Bakanı İvica Daçiç ve çok sayıda yetkili hazır bulundu .

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Belgrat?ta, Nato, Ab, ABD ve Kosova Bayrakları Yakıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement