Belediyeden Köpek Katliamına Tepki - Son Dakika
Güncel

Belediyeden Köpek Katliamına Tepki

Belediyeden Köpek Katliamına Tepki

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde yaşanan köpek katliamına belediyeden tepki geldi.

25.02.2015 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde yaşanan köpek katliamına belediyeden tepki geldi.

Kırsal arazide 84 köpeğin itlaf edilmesinin yankıları sürerken, Yenişehir Belediyesi Zabıta Müdürü Rıdvan Sağlık tarafından yapılan açıklamada, "Belediyemiz ve İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile ölü hayvanlardan numune alındı. Ölü hayvanların üzerinde bulunan iğneler toplanarak inceleme için laboratuvara gönderildi. Yenişehir Belediyesi olarak, ilçemiz sınırları içerisinde böylesine menfur bir hadise gerçekleştiği için üzüntü içerisinde olduğumuzu ve ilçe jandarma ekipleri ile birlikte bu olayın takipçisi olacağımızı belirtmek isteriz. Bu menfur hadiseyi gerçekleştiren ve ilçemiz sınırları içerisine terk eden insanları belediyemiz adına kınar, bu kişilerin takibi ve tespiti konusunda gereğini yapacağımızı kamuoyuna saygıyla bildiririz" dedi.

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ise, köpeklerin vahşice itlafının insanlık dışı olduğunu belirterek, "Olayı haber alır almaz bütün ekiplerimiz seferber oldu. Canlı kalabilenleri yaşatmak için görevlilerimiz fedakarca çalıştı. Bu olayı yapanların insanlığından şüphe ediyoruz. İddialar ise asılsız. Böyle bir şeyi nasıl yapabiliriz. Bu insanlığa sığmaz" diye konuştu.

Zehirli iğneyle itlaf edilen 84 köpek Yenişehir Belediyesi tarafından ilçe çöplüğünü gömülürken, can çekişirken bulunan 12 köpek ise, veterinerlerin ilk müdahalesinin ardından Bursa Büyükşehir Belediyesi barınağına teslim edildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Belediyeden Köpek Katliamına Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement