Belediyeden Görme Engelliler İçin Kaldırım - Son Dakika
Yerel

Belediyeden Görme Engelliler İçin Kaldırım

Belediyeden Görme Engelliler İçin Kaldırım

Niğde Belediye Başkanlığı, görme engellilerin zorlanmadan yürüyebilmeleri için kaldırımlara sarı bant monte ettiriyor.

26.08.2014 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde Belediye Başkanlığı, görme engellilerin zorlanmadan yürüyebilmeleri için kaldırımlara sarı bant monte ettiriyor.

Bir yandan engelli araçları için kaldırımlarda rampaların oluşturulmasını sağlayan Niğde Belediyesi diğer yandan da kaldırımlarda görme engelliler için hissedilebilir yüzey çalışması da gerçekleştiriyor.

Niğde Belediye Başkanlığı şehir genelinde cadde ve kaldırımlarda engelli vatandaşların rahatça ulaşımlarını sağlayabilmeleri için düzenlemelerde bulunarak engelli vatandaşlara verdiği önemi ortaya koyuyor. İhtiyaçlar doğrultusunda hizmeti ilk elden vatandaşa ulaştırmanın gayreti içerisinde çalışmalarını devam ettiren Niğde Belediye Başkanlığı, görme engelliler için de hissedilebilir yüzeyler oluşturulmasını sağlıyor.

Yenilikçi düşünce ve fikirlerini Niğde'de hizmete dönüştüren Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan şehir ve insan odaklı hizmet üretmenin gayreti ve azmi içerisinde çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Bağlantı yolları kavşak düzenlemeleriyle artık daha güvenli

Niğde Belediye Başkanlığı Niğde genelinde yoğun trafik akışının olduğu cadde ve yollarda kavşak düzenlemeleri ile trafiği rahatlatarak yaya geçişlerini de daha güvenli hale getiriyor. Her geçen gün modern bir şehir için sağlam temeller atarak hizmetlerini vatandaşlarla buluşturan Niğde Belediye Başkanlığı, bağlantı yollarında modern kavşak düzenlemelerinin de yapılmasını sağlayarak Niğde'ye yakışır estetiğin ön planda olduğu güzel kavşaklar oluşturmaya devam ediyor.

Kavşaklar rengarenk

Çalışmalar kapsamında Süleyman Fethi Caddesini Bor Caddesine bağlayan kavşak'ta, Dışarı Camii yanı Öğretmen Okulu Sokak'ta, Ethem Onbaşı Caddesini Selçuklu Caddesine bağlayan noktada, Niğde Devlet Hastanesi önünde, İmam Hatip Meydanında trafiğin daha kontrollü bir şekilde işlemesi için düzenlemeler yapılarak kavşak ve refüjlerin bitkilerle süslemesi sağlandı. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediyeden Görme Engelliler İçin Kaldırım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement