Belediyeden Çocuklara Etüt Merkezi - Son Dakika
Güncel

Belediyeden Çocuklara Etüt Merkezi

Belediyeden Çocuklara Etüt Merkezi

Eyyübiye Belediyesi, ilçede maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocukları için planladığı etüt merkezi kurma çalışmalarında sona geldi.

17.09.2014 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Yenice Merkez İlkokulu öğrencilerinin kendilerini ziyaretinde belediyenin okullarda yaptığı ve yapacağı çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Yenice Merkez İlkokulu müdürü Mehmet Kakaç, okul öğretmenlerinden Nilgün Biler, Yusuf Kör ile öğrencilerden Umutcan Satoğlu, Büşra Ören ve Rabia Aslan Başkan Ekinci'yi makamında ziyaret etti. Öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ekinci öğrenci ve öğretmenlere yeni eğitim yılının başlaması münasebetiyle hediye verdi. Öğretmen ve öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ekinci, belediye olarak okullarda çeşitli çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Başkan Ekinci "Öncelikle yeni eğitim öğretim yılının hem milli eğitim camiasına hem de öğrenci ve velilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin daha rahat ortamlarda eğitim öğretim görebilmeleri amacıyla belediye olarak bizler de üstümüze düşen görevi yapıyoruz yapacağız. Bu kapsamda büyükşehir belediyemizle birlikte okul yollarının yapımına başlandı. 28 okulun yol yapım çalışması sona erdi. Yine şehir merkezinde 8 okulumuzun yolu da büyükşehir belediyesi ile birlikte tamamlanma aşamasına geldi. Belediyeciliğin önemli ayaklarından biri olan sosyal belediyecilik kapsamında da çeşitli çalışmalarımız da devam ediyor. Bizler de belediye olarak üstümüze düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Malumunuz ilçemizde maddi durumu iyi olmayan birçok aile var. Yine bu kapsamda maddi durumu iyi olmayıp çocuklarını okullara gönderemeyen ailelere de elimizden gelen yardımı yapmaya çalışıyoruz. Yine maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocukları için ilçe sınırları içerisinde etüt merkezi kurma çalışmalarında da sona gelmiş bulunmaktayız. Milli Eğitim Müdürlüğümüzle birlikte ilçe sınırları içerisinde yer alan 9 okulumuzda pilot bölge uygulaması yapacağız. Bu çalışmanın ayaklarından biri de Eyyübiye Belediyesidir. Belirlenen 9 okulumuzda ek dersler verilecektir. Belediye olarak bizler de bu çalışmaya destek vereceğiz. Gerek araç desteği gerekse de hoca desteği ile bu çalışmanın içinde yer alacağız. Yine belediye olarak ilçe sınırlarındaki okullarımızda park ve bahçe düzenlenmesi çalışmalarına da başladık. Geleceğimizin teminatı olan öğrenci kardeşlerimizin daha rahat ortamlarda eğitim görebilmeleri için park ve bahçe düzenlenmesi çalışmalarımızda devam ediyor. Yine bu park ve bahçeleri halka açılması çalışması da başlatıldı. Çocuklarımıza yatırımlarımız bunlarla sınırlı kalmayacak. Eyyübiye Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza yatırımlar devam edecektir" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Belediyeden Çocuklara Etüt Merkezi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement