Belediye Başkanlarının Tornet Yarışı - Son Dakika
Güncel

Belediye Başkanlarının Tornet Yarışı

Belediye Başkanlarının Tornet Yarışı

Eskişehir’de düzenlenen Geri Dönüşümle Tornet Yarışı’nda katılan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç çocukluk yıllarına geri döndü.

20.09.2014 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de düzenlenen Geri Dönüşümle Tornet Yarışı'nda katılan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç çocukluk yıllarına geri döndü.

Paşa Mahallesi Kemal Zeytinoğlu Caddesi'nde düzenlenen etkinlik öncesi konuşma yapan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, tornetin geri dönüşümle anıldığında daha anlamlı olduğunu, çocukların ve gençlerin ilgisini çekeceğini söyledi. Odunpazarı'nda geri dönüşüme verilen önemi göstermek için etkinliği düzenlediklerini ifade eden Kurt, "Odunpazarı ilçesinde geri dönüşüme verdiğimiz önemi göstermek için bu etkinliği düzenledik. Gençlerimizin ve çocuklarımızın ilgisini çekeceğini düşünüyoruz. Bizim yaşımızdaki birçok arkadaşın da ilgisini çekti. Biz de deneyebiliriz. Bu etkinliğin yararlı olmasını diliyorum. Etkinliği düzenlerken bize katkı verenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmanın ardından Odunpazarı ilçesine bağlı 60 okuldan yaklaşık 150 öğrenci birbiriyle yarıştı. Çocukların ardından Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç da tornetlerin başına geçti. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Nihat Çuhadar'ın startıyla yarışan Kurt ve Ataç, kıran kırana mücadele verdi. Başkan Kurt yarı yolda dengesini kaybedince yarışmanın galibi Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç oldu.

30 tornetin bulunduğu yarışmada Dorlion Arama Kurtarma ekipleri de olası bir kazaya karşı önlem aldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Belediye Başkanlarının Tornet Yarışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement