Belediye Başkanları Vali Düzgün'ü Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkanları Vali Düzgün'ü Ziyaret Etti

Antalya, Konya, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanları ile eski Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı, Vali Orhan Düzgün'ü ziyaret etti.

26.01.2015 17:29  Güncelleme: 18:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, eski Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Vali Orhan Düzgün'ü ziyaret etti.

Vali Düzgün, ziyarette yaptığı konuşmada, marka şehirlerin başkanlarını Kayseri'de görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

Belediye başkanlarının, Özhaseki'nin ev sahipliğinde inceleme, temas ve görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Kayseri'ye gelmesinin önemine işaret eden ve Kayseri programının verimli geçeceğine yürekten inandığını ifade eden Vali Düzgün, şunları kaydetti:

"Hizmet içi eğitim programları hep uygulanır ama en iyi hizmet içi eğitim programı aynı meslek mensuplarının bir araya gelerek istişare etmesidir. Onun için meslektaşların bir araya gelmesi, birbiriyle sohbet etmesi, tecrübe paylaşımı en güzel eğitim programıdır diye düşünüyorum. Bu vesileyle hem yeni projeler gündeme geliyor, hem de uygulamalardan elde edilen tecrübeler, iyi ve kötü yönler, eksiklikler ve artılar gündeme geliyor, bilgi paylaşımı oluyor."

Mehmet Özhaseki de günümüzde belediyelerin yol, su, kanalizasyon gibi hizmetlerle yetinmeyerek büyük projelere imza attıklarını belirtti.

Özhaseki, "Başkanlarımızla belli aralıklarla bir araya geliyoruz. Yeni gelişmeleri, uygulamaları birlikte değerlendiriyor, yerinde görerek, duyarak, işiterek veya istişare ederek, hatta kendini yenileyerek devam ediyoruz. Bu sefer de Kayseri'ye geldi arkadaşlarımız. Bu vesileyle de sizleri de ziyaret etmiş olduk" diye konuştu.

Düzgün ve Özhaseki, konuk belediye başkanlarına, Cumhuriyet Meydanı ve çevresindeki tarihi eserler hakkında da bilgi verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Belediye Başkanları Vali Düzgün'ü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement