Belediye Başkanı, Her Sabah Elinde Süpürgeyle Sokakları Temizliyor - Son Dakika
Güncel

Belediye Başkanı, Her Sabah Elinde Süpürgeyle Sokakları Temizliyor

Belediye Başkanı, Her Sabah Elinde Süpürgeyle Sokakları Temizliyor

Niğde' nin merkez Dündarlı Beldesi'nin MHP'li Belediye Başkanı Hüseyin Çıkan, her sabah elinde süpürgeyle sokakları temizleyip kağıt ve poşetleri topluyor.

21.04.2014 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde' nin merkez Dündarlı Beldesi'nin MHP'li Belediye Başkanı Hüseyin Çıkan, her sabah elinde süpürgeyle sokakları temizleyip kağıt ve poşetleri topluyor.

Türkiye Petrolleri Trakya Bölge Müdürlü İş Güvenliği' nde 31 yıl işçi olarak çalıştıktan sonra emekli olarak ve 30 Mart'ta Dündarlı Belediye Başkanı olan Hüseyin Çıkan, göreve gelir gelmez yaptığı ilk icraatlarından biri, 3 bin 370 nüfuslu belde de temizlik seferberliği başlatmak oldu. Başkan Hüseyin Çıkan, belde halkının da destek verdiği temizlik seferberliği başlatmakla kalmadı, kampanyaya öncülük de ederek personeliyle birlikte temizlik çalışmalarına katılıyor. İş kıyafetlerini giyerek her sabah sokaklardaki kağıt ve poşetleri toplayan, süpürgeyle yollardaki ve kaldırımlardaki pislikleri temizleyen Belediye Başkanı Hüseyin Çıkan, toplumsal bir sorumluluk oluşturmak için temizlik seferberliği başlattığını belirterek, Biz hizmet sektörüyüz. Belediye Başkanı vatandaşların doğumundan ölümüne kadar sorumlu bir memurdur. Halkımızın sağlığından, temizliğinden ekonomik sosyal haklarından sorumluyuz. Biz Dündarlı Belediyesi olarak fakir bir belediyeyiz, borçlu bir belediyeyiz. Belediye Başkanı olarak personelime bir ağabey edasıyla yaklaşıyorum ve hep birlikte sorunlarımızı çözüyoruz ve işlerimizi birlikte yapıyoruz dedi.

'SÜPÜRGEYLE TEMİZLİK YAPMAKTAN ÇEKİNMİYORUM'

Beldede yıllardır temizlenmemiş yerler olduğunu ve her tarafta çöp yığınlarının bulunduğunu kaydeden Çıkan, bu nedenle sağlık açısından belde de problemler yaşandığını belirterek, Biz belediye olarak çevre temizliği, çevre sağlığı ve çevre güvenliğine önem veriyoruz. Bizim için olmazsa olmazlarımızdan biri çevre temizliğidir. Ben işçilikten geldim ve elime süpürge alıp çevre temizliği yapmaktan çekinmiyorum. Bu bir hizmet makamıdır. Görevimizde vatandaşa hizmet etmek olduğuna göre biz de elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz diye konuştu.

BELDE HALKI MEMNUN

Başkan Hüseyin Çıkan'ın temizlik seferberliği başlattığı Dündarlı Beldesi sakinleri de bu durumundan memnun olduklarını söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Belediye Başkanı, Her Sabah Elinde Süpürgeyle Sokakları Temizliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • B ulusoy: doğru bildiğin yoldan şaşma. Eğer bir gün zengin olursan hırsızlık yaptı derim. Şimdi birine dediğimiz gibi. Ayrım yapmadan hizmet et. Kimse seninle gurur duymasa bile biz duyarız. Allah (cc) yar ve yardımcın olsun. 0 0 Yanıtla
  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

  • Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi
    23:20 Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda arama yapılan bir araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı. İstihbari çalışmalar sonucunda durdurulan araçta ve sürücüsü üzerinde yapılan aramalarda 10 adet sikke, 5 adet obje ve 20 gram altın tozu bulundu. Materyallere el konulurken, sürücü gözaltına alındı.

  • CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek
    23:19 CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek

    CHP Genel Merkezi, 31 Mart yerel seçimlerinde parti aleyhine açık veya gizli çalışma yürüten üyelerle ilgili ihraç istemiyle disiplin sürecinin başlatılacağını duyurdu. Parti, il, ilçe örgütleri ve başkan adaylarına gönderdiği yazıda, bu üyelerin isim ve görevleri ile aleyhe yaptıkları çalışmalara ilişkin delillerin bildirilmesini istedi.


Advertisement