Belediye Başkanı, Her Sabah Elinde Süpürge Sokakları Temizliyor - Son Dakika
Güncel

Belediye Başkanı, Her Sabah Elinde Süpürge Sokakları Temizliyor

Niğde'nin merkez Dündarlı Beldesi Belediye Başkanı MHP'li Hüseyin Çıkan, her sabah elinde süpürgeyle sokakları temizleyip kağıt ve poşetleri topluyor.

21.04.2014 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde'nin merkez Dündarlı Beldesi Belediye Başkanı MHP'li Hüseyin Çıkan, her sabah elinde süpürgeyle sokakları temizleyip kağıt ve poşetleri topluyor.

Türkiye Petrolleri Trakya Bölge Müdürlü İş Güvenliği'nde 31 yıl işçi olarak çalıştıktan sonra emekli olan ve ve 30 Mart seçimlerinde Dündarlı Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Çıkan'ın, göreve gelir gelmez yaptığı ilk icraatlarından biri, 3 bin 370 nüfuslu beldede temizlik seferberliği başlatmak oldu. Başkan Hüseyin Çıkan, belde halkının da destek verdiği temizlik seferberliğine öncülük de ederek, personeliyle birlikte temizlik çalışmalarına katılıyor. İş kıyafetlerini giyerek her sabah sokaklardaki kağıt ve poşetleri toplayan, süpürgeyle yollardaki ve kaldırımlardaki çöpleri süpüren Belediye Başkanı Hüseyin Çıkan, toplumsal bir sorumluluk oluşturmak için temizlik seferberliği başlattığını belirtti.

'İŞÇİLİKTEN GELDİM'

Belediye olarak çevre temizliği, çevre sağlığı ve çevre güvenliğine önem verdiklerini vurgulayan Başkan Çıkan, "Ben işçilikten geldim ve elime süpürge alıp çevre temizliği yapmaktan çekinmiyorum. Bu bir hizmet makamıdır. Görevimizde vatandaşa hizmet etmek olduğuna göre, biz de elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz" diye konuştu. - Niğde

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Belediye Başkanı, Her Sabah Elinde Süpürge Sokakları Temizliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement