Belediye Başkanı Elinde Süpürge ve Kürek ile Çöp Topladı - Son Dakika
Güncel

Belediye Başkanı Elinde Süpürge ve Kürek ile Çöp Topladı

Belediye Başkanı Elinde Süpürge ve Kürek ile Çöp Topladı

Niğde merkeze bağlı Dündarlı belediye Başkanı Hüseyin Çıkan eline süpürge ve kürek alıp kasabayı temizliyor.

21.04.2014 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde merkeze bağlı Dündarlı belediye Başkanı Hüseyin Çıkan eline süpürge ve kürek alıp kasabayı temizliyor.

Çiçeği burnunda Belediye Başkanı Hüseyin Çıkan cadde ve sokakları eline süpürge ile kürek alıp temizlik görevlileri ile beraber temizlik yaptı.

30 Mart seçimlerinde Belediye Başkanlığı'na seçilen Hüseyin Çıkan belde genelinde temizlik seferberliği başlattı. Hüseyin Çıkan, süpürgeyi ve tırmığı eline alarak halka öncülük etti. Belediye personeliyle birlikte sokakları temizleyen Dündarlı Belediye Başkanı Hüseyin Çıkan, toplumsal duyarlılığa dikkat çekiyor.

Halka öncülük ederek sokakları temizleyen Çıkan, toplumsal sorumluluk oluşturmak için böyle bir organizasyon gerçekleştirdiklerini belirterek, "Biz hizmet sektörüyüz. Belediye başkanlığı vatandaşların doğumundan ölümüne kadar sorumlu bir memurdur. Halkımızın sağlığından, temizliğinden ekonomik sosyal haklarından sorumluyuz. Biz Dündarlı belediyesi olarak fakir bir belediyeyiz, borçlu bir belediyeyiz. Çalışanlarımızın desteğini alabilmemiz için birlikte beraberce hareket edebilmemiz için Belediye başkanı olarak personelime bir ağabey edasıyla yaklaşıyorum ve hep birlikte sorunlarımızı çözüyoruz ve işlerimizi birlikte yapıyoruz" dedi.

Başkan Çıkan, "Ben koltukta oturan bir belediye başkanı değilim. Bu çalışmamızdan vatandaşlarımız da memnun bizde memnunuz. Birlik ve beraberlik içerisinde şeffaf bir yönetim şeffaf bir belediye başkanlığı yapıyoruz" diye konuştu.

Sosyal sorumluluk oluşturmak için belediye personeliyle el birliği ile temizlik seferberliği başlattık diyen Başkan Çıkan, "Yıllardan beri temizlenmemiş, her tarafta çöp yığınları vardı, etrafa çöpler atılmış. Sağlık açısından beldemize problemler yaratıyor. Biz belde olarak çevre temizliği, çevre sağlığı ve çevre güvenliğine önem veriyoruz. Bizim için olmazsa olmazlarımızdan biri çevre temizliğidir" dedi.

İşçilikten geldiğini belirten Dündarlı Belediye Başkanı Hüseyin Çıkan, "Ben işçilikten geldim ve elime süpürge alıp çevre temizliği yapmaktan çekinmiyorum. Bu bir hizmet makamıdır. Görevimizde vatandaşa hizmet etmek olduğuna göre bizde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Vatandaşla olsun belediye personeliyle olsun uyum içerisinde götürüyoruz" dedi.

Belde sakinlerinden Sami Bulut ise; " diğer başkanlar beldede hiçbir temizlik yapmadı. Bu başkanımız her gün sabah personeliyle beraber vatandaşın yanına geliyor derdini dinliyor çevre temizliğini yapıyor. Hiçbir siyasi ayrım yapmadan her kesime aynı davranıyor. Bizde belde sakinleri olarak elimizden gelen yardımı yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Belde halkı olarak belediye başkanımızdan çok memnunuz diyen Adem Bayraktar, "Sabahları belediye personeliyle beraber çöp toplayıp temizlik yapıyor. Vatandaş olarak hizmetlerinden memnunuz bizlerde Belediye Başkanımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Başkanımızın yapmış olduğu temizlik çalışması beldemize yayılmaya başladı. Vatandaşta başkana bakıyor ve onlarda hizmetlerini yapıyorlar. Şu anda vatandaşlarda çöplerini toplamaya başladı" diye konuştu. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Belediye Başkanı Elinde Süpürge ve Kürek ile Çöp Topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement