Belediye Başkanı Aksu Kadınlarla Mahalle Toplantılarından Bir Araya Geliyor - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkanı Aksu Kadınlarla Mahalle Toplantılarından Bir Araya Geliyor

Belediye Başkanı Aksu Kadınlarla Mahalle Toplantılarından Bir Araya Geliyor

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Seldeğirmeni Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

06.03.2015 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Seldeğirmeni Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Seldeğirmeni Mahallesi Yükselen Sokak'ta Kaynarca Camisi toplantı salonunda vatandaşlarla toplantı yapan Başkan Kerim Aksu, en büyük sorunun işsizlik ve halkın gelecekten endişe duyması olduğunu vurguladı.

Kendisinin her zaman halkın yanında olduğunu ve bazıları gibi sadece seçimden seçime vatandaşları ziyarete gelmediğini ifade eden Belediye Başkanı Kerim Aksu, vatandaşlarla birlikte kahvaltı yaptı. Aksu konuşmasında şu görüşlerini dile getirdi:

"Belediyemizin imkanları doğrultusunda sizlere en iyi ve kaliteli hizmeti verebilmek için çalışıyoruz. Daha iyi ve daha güzel bir Giresun için var gücümüzle çalışıyoruz.. Sizlerin istek ve taleplerini yerinde dinleyerek birlikte çözüm üretiyoruz. Bu bölgede yıllardan beri büyük bir yol problemi var. Dar olan yolların genişletilmesi için birlikte çözüm bulacağız. Kaynarca Camii için bazı talepleriniz olmuştu ve onları da yerine getirdik."

Mahalle sakinleri adına bir konuşma yapan Seldeğirmeni Mahallesi Muhtarı Yavuz Genç, Başkan Aksu'nun ziyaretinden ve yaptığı hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Başkanımıza teşekkür ediyorum. Mahallemizin isteklerini, ihtiyaçlarını Başkanımıza ilettiğimde gereken hassasiyeti gösteriyor. Her zaman bizlerin yanında olduğu için Başkanımıza mahalle sakinlerim adına teşekkür eder, çalışmalarında başarılar diliyorum " şeklinde konuştu.

Yaşanan bazı sorunlardan dolayı bölgede bulunan foseptik çukurlarının tıkandığı ve bu konuda sıkıntı yaşandığının ifade edilmesi üzerine konuşan Başkan Aksu, foseptik çukuru kullanan ailelerin taleplerinin yerine getirilmesi için ilgi birim yetkililerine talimat verdi.

Toplantı sonrası bayanlara karanfil takdim eden Belediye Başkanı Kerim Aksu, kadınların baş tacı olduğunu, kadının ekonomik özgürlüğe kavuşmasının tüm sorunların çözümünde öncülük edeceğini ifade etti. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Başkanı Aksu Kadınlarla Mahalle Toplantılarından Bir Araya Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement