Belediye Başkanı Akdoğan Ziyaretlerine Derneklerle Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Belediye Başkanı Akdoğan Ziyaretlerine Derneklerle Devam Ediyor

Belediye Başkanı Akdoğan Ziyaretlerine Derneklerle Devam Ediyor

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan toplumun her kesimine ulaşabilmek ve vatandaşın isteklerini dinleyebilmek için ziyaretlerini sürdürüyor.

16.12.2014 08:12  Güncelleme: 08:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde'nin geleceğe taşınmasında atılacak adımların birlik ve beraberlik çerçevesinde atılması gerekliliğini belirterek ziyaretlerini sürdüren Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Orhanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini, Sazlıcalılar Derneğini, Çamardılılar Kültür ve Kalkındırma Derneğini, Elmalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini, Çınarlılar Köyü Dayanışma Derneğini ve Murtaza Köyü Kalkınma ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek dernek yönetimi ve köylülerle bir araya geldi.

Niğde için her kesime ulaşmanın gayreti içerisinde ziyaretlerini sürdüren Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ziyaretlerinde vatandaşların isteklerini de dinliyor.

Niğde için birlik ve beraberlik

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Sadece vatandaşları seçimden önce hatırlayan değil seçimden sonra da her zaman hatırlayan bir Belediye Başkanı olmak için ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Ziyarette bulunarak toplumumuzun farklı katmanlarına ulaşıyoruz. Bu güne kadar gerek siyasi gerekse sivil toplum kuruluşlarımızı ziyaret ederek isteklerini dinleyerek belediye hizmetlerini anlatarak hizmetlerimiz ve Niğde için yapılabilecek projeler hakkında fikirlerini aldık. Bundan sonra da ziyaretlerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Ziyaretlerimizde Belediyemize olan talepleri dinliyoruz. Niğde'mizi birlikte yönetmenin gayreti içerisinde sürdürdüğümüz ziyaretlerimizde ortak kararlar alarak şehrimizi emin adımlarla ileriye taşımanın gayreti içerisindeyiz. Bundan sonraki süreçte Niğde için birlik ve beraberliği sağlayarak hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz ve şehrimizi birlikte yöneteceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Belediye Başkanı Akdoğan Ziyaretlerine Derneklerle Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mersin'de toplu taşıma hizmetlerinde kalite ve güvenlik ön planda
    09:23 Mersin'de toplu taşıma hizmetlerinde kalite ve güvenlik ön planda

    Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, yaz sezonunda yapılacak çalışmalar için toplu taşıma kooperatifleriyle bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, toplu taşıma hizmetlerinde kalite ve güvenliği artırmak için yapılacak düzenlemeler ve önlemler konuşuldu. Vatandaşların memnuniyetini artırmak için geri bildirim mekanizmaları oluşturulması ve sürücülerin eğitimine odaklanılması kararlaştırıldı.

  • Yüksekova'da 5 metreyi bulan karda yol açma çalışmaları sürüyor
    09:20 Yüksekova'da 5 metreyi bulan karda yol açma çalışmaları sürüyor

    Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde nisan ayına rağmen Doski Vadisi'nde yer alan Bostancık köyüne önceden inen çığdan dolayı 5 metreyi bulan karda yol açma çalışması yapılmaktadır. Hakkari İl Özel İdaresi ve Yüksekova İlçe Özel İdare Müdürlüğü ekipleri, Bostancık köyünün yolunda çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Kepçe boyunu aşan karda ilerlemekte güçlük çeken ekipler, çığ tehlikesine rağmen gece gündüz çalışmalarına devam etmektedir.

  • FETÖ'den aranan firari emniyet müdürü hücre evine yaptığı gizli geçitten kaçarken yakalandı
    09:19 FETÖ'den aranan firari emniyet müdürü hücre evine yaptığı gizli geçitten kaçarken yakalandı

    Kayseri'de terör örgütü FETÖ'den aranan firari emniyet müdürü, hücre evine yaptığı gizli geçitten kaçarken yakalandı. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, firari emniyet müdürünün hücre evinde saklandığını tespit ederek operasyon düzenledi. Şüpheli, polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

  • Edirne'de Yayaya Çarpan Motosiklet Kazası
    09:18 Edirne'de Yayaya Çarpan Motosiklet Kazası

    Edirne'de Atatürk Bulvarı'nda meydana gelen kazada, yolun karşısına geçmeye çalışan bir yayaya çarpan motosikletin sürücüsü ve yaya yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası hastaneye kaldırıldı. Kazanın güvenlik kamerası tarafından kaydedildiği belirtildi.

  • Kayseri'de DEAŞ Üyesi 5 Kişi Yakalandı
    09:16 Kayseri'de DEAŞ Üyesi 5 Kişi Yakalandı

    Kayseri'de polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, Irak ve Suriye'de faaliyet yürüttüğü belirlenen terör örgütü DEAŞ üyesi 5 kişi yakalandı. Operasyon sonucunda yakalanan şahısların işlemleri devam ediyor.

  • Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu Depremin Merkez Üssüne Gitti
    09:16 Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu Depremin Merkez Üssüne Gitti

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremlerin ardından Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu depremin merkez üssüne gelerek incelemelerde bulundu. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yazıcıoğlu, 'Durum tespit çalışmaları devam ediyor' dedi.

  • Köyceğiz'de Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında öğrenciler Kaunos Antik Kenti'ni ziyaret etti
    09:15 Köyceğiz'de Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında öğrenciler Kaunos Antik Kenti'ni ziyaret etti

    Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde, Turizm Haftası çerçevesinde düzenlenen etkinlikler kapsamında, öğrenciler Kaunos Antik Kenti'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında öğrencilere, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kazı Başkanı Dç. Dr. Ufuk Çörtük tarafından antik kentin tarihi hakkında bilgi verildi.

  • Başakşehir'de 'Yemin Olsun' Sergisi Ziyarete Açıldı
    09:13 Başakşehir'de 'Yemin Olsun' Sergisi Ziyarete Açıldı

    Başakşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Başakşehir Sanat Galerisi, Kur'an-ı Kerim'deki yemin ayetlerinden oluşan 'Yemin Olsun' sergisini ziyaretçilere açtı. Sergi, kainatın derinliklerine yolculuk yapmayı ve yaratılan her şeyin Rabbimizin ismini hatırlamak ve bulmak için bir vesile olduğunu vurguluyor.


Advertisement