Belediye Başkanı Akdoğan, Milletvekili Kavaklıoğlu'nu Tebrik Etti - Son Dakika
Güncel

Belediye Başkanı Akdoğan, Milletvekili Kavaklıoğlu'nu Tebrik Etti

Belediye Başkanı Akdoğan, Milletvekili Kavaklıoğlu\'nu Tebrik Etti

Ünlü araştırma şirketi ORC, yaptığı anketle Milletvekillerinin performansını ölçtü. Listenin en başında AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu yer aldı.

20.10.2014 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ORC Araştırma, 13.900 kişiye yaşadığı şehirlerin milletvekili olan isimlerin yazılı olduğu bir kart verdi ve başarılı buldukları isimleri seçmeleri istendi. Performans ölçümünde kabine üyeleri ve parti genel başkanları değerlendirmeye alınmadı.

Buna göre, Meclis'teki koltuk sayılarıyla doğru orantılı olarak en başarılı milletvekilleri belirlendi.

AK Parti'de Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ilk sırada, yer aldığı anket sonucu hakkında düşüncelerini dile getiren Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Niğde'miz, teşkilatımız ve benim açımdan sevinç verici bir durum. Bir araştırma şirketi 13-14 bin kişi üzerinde yapmış olduğu araştırma sonucu Niğde Milletvekilimiz, değerli abimiz Alparslan Kavaklıoğlu en çalışkan Milletvekili yani parlementoda 550 milletvekili ve bakanlar dışarıda tutularak hesaplanırsa 525 Milletvekili içerisinde en çalışkan Milletvekili olmuş olması hem Niğde'miz açısından hem de teşkilatımız açısından sevindirici bir olay. Milletvekilimizin başarılarının devamını temenni ediyorum, diliyorum" dedi.

Milletvekilimizi daha farklı yerlerde görmeyi arzu ediyoruz

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Niğde olarak Milletvekilimizi daha farklı yerlerde görmeyi arzu ediyoruz. Genel Başkan Yardımcılığından, Grup başkan vekilliğine, bakanlığa kadar uzanan görevlerde görmeyi arzu ediyoruz. Artık Niğde'miz bu noktalardan bir tanesinde temsil edilsin istiyoruz. Düşünce olarak da Alparslan Kavaklıoğlu Beyi bu konumlara en yakın isimlerden bir tanesi olarak düşünüyorum. İnşallah oralarda da görürüz. Başarılarının devamını diliyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Belediye Başkanı Akdoğan, Milletvekili Kavaklıoğlu'nu Tebrik Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İzmir'de 7. Yaşayan Park Kovankayası hizmete açıldı
    11:57 İzmir'de 7. Yaşayan Park Kovankayası hizmete açıldı

    İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bayraklı Doğançay'da hayata geçirilen Kovankayası Yaşayan Parkı'nı ziyaret etti. Başkan Tunç Soyer, İzmir'de 7'inci Yaşayan Parkın kullanıma açıldığını belirterek, 'Her biri bulunduğu bölgede yaşayan insanların doğada keyifle bir araya gelebileceği mekanlar oluyor. İzmirlilere hayırlı olmasını diliyorum. Geldiklerinde cennetle karşılaşacaklar' dedi.

  • Malatya'da 11 yıl 3 ay hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
    11:55 Malatya'da 11 yıl 3 ay hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

    Malatya'da, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyonda, 11 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs yakalandı. Zanlı, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Bilecikli sporcular Kocaeli'den madalyalarla döndü
    11:55 Bilecikli sporcular Kocaeli'den madalyalarla döndü

    Kocaeli Uluslararası Judo Turnuvası'nda mücadele eden Bilecikli sporcular, Süper Minikler kategorisinde başarılı performans sergileyerek madalyalar kazandı. Aybars Ali Akpınar gümüş, Rüzgar Su ise bronz madalya elde etti. Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, sporcuları ve antrenörü tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

  • Trabzon'un Akçaabat ilçesinde kuru beton santrali faaliyete alındı
    11:53 Trabzon'un Akçaabat ilçesinde kuru beton santrali faaliyete alındı

    Trabzon'un Akçaabat ilçesinde bulunan kuru beton santrali hizmete açıldı. Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, santralin yol bakım, onarım ve yapım süreçlerini hızlandıracağını belirtti. Ayrıca, yerli kaynakların kullanılacağı altyapı projeleri ve inşaatlarda betonlama işlemlerinin daha kaliteli ve hızlı bir şekilde gerçekleştirileceği ifade edildi.

  • Doğanşehir Belediyesi Hizmet ve Yatırımlarının Açılışı Gerçekleştirildi
    11:52 Doğanşehir Belediyesi Hizmet ve Yatırımlarının Açılışı Gerçekleştirildi

    Doğanşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmet ve yatırımların açılışı, Doğanşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası'nda düzenlenen toplu açılış töreniyle gerçekleştirildi. Açılışta, Doğanşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, Doğanşehir Gençlik Merkezi ve Vahap Küçük Millet Bahçesi'nin resmi açılışı yapıldı.

  • Denizli'de 800 bin 548 seçmen oy kullanacak
    11:52 Denizli'de 800 bin 548 seçmen oy kullanacak

    31 Mart'ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için Denizli'de 2 bin 636 sandıkta 800 bin 548 seçmenin oy kullanacağı bildirildi.


Advertisement