Belediye Başkanı Akdoğan Her Zaman Halkın Yanında - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkanı Akdoğan Her Zaman Halkın Yanında

Belediye Başkanı Akdoğan Her Zaman Halkın Yanında

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen ve halkla sohbet eden onların istek ve şikayetlerine çözüm olmaya çalışan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, her zaman olduğu gibi halkla iç içe.Mahalle sakinlerinin sıcak ilgi ve hoşgörüsüyle karşılanan Başkan Akdoğan, “Söz verdiğimiz hizmetlerimizi bir bir gerçekleştiriyoruz.

07.08.2015 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen ve halkla sohbet eden onların istek ve şikayetlerine çözüm olmaya çalışan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, her zaman olduğu gibi halkla iç içe.

Mahalle sakinlerinin sıcak ilgi ve hoşgörüsüyle karşılanan Başkan Akdoğan, "Söz verdiğimiz hizmetlerimizi bir bir gerçekleştiriyoruz. Her mahallemize eşit hizmet götürmek için seferber olduk" dedi.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, fırsat buldukça Niğdeli hemşerilerini 7 den 70'e ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Sürekli halkın arasında olmayı tercih eden Başkan Akdoğan, vatandaşlarla karşılaştığı her ortamda onlarla selamlaşıp sorularına, sorunlarına çözüm bulmak için çalışıyor.

Çocuklara da yoğun sevgi ve ilgi gösteren Belediye Başkanı Akdoğan, onların istek ve düşüncelerini de dinliyor.

Belediye Başkanı Akdoğan, Niğde Belediyesi olarak 25 mahallenin istek ve sorunlarını ziyaretlerle yerinde dinlediklerini, vatandaşların bu istek ve şikayetlerine imkanlar dahilinde çözüm ürettiklerini vurguladı.

Niğde Belediye başkanı Faruk Akdoğan "Halkımıza söz verdiğimiz hizmetleri bir bir yerine getiriyoruz" dedi. Belediye Başkanı Akdoğan gittiği hayır ve düğün cemiyetlerin de, çevre mahallelerde ki vatandaşların istek ve sorunlarını da yerinde dinleyip tespit ediyor. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Başkanı Akdoğan Her Zaman Halkın Yanında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement