Belediye Başkan Adayları Yemekte Buluştu - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkan Adayları Yemekte Buluştu

Belediye Başkan Adayları Yemekte Buluştu

AĞRI (İHA) – Ağrı’nın Patnos Kaymakamlığı, seçimler öncesi verdiği yemekte belediye başkan adaylarını bir araya getirdi.

26.02.2014 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AĞRI (İHA) – Ağrı'nın Patnos Kaymakamlığı, seçimler öncesi verdiği yemekte belediye başkan adaylarını bir araya getirdi.

Patnos Kaymakamı Üzeyir Yılmaz ve İlçe Emniyet Müdürü Kazım Günay Demiralay tarafından özel bir restoranda verilen yemeğe Doğru Yol Partisi Belediye Başkan Adayı Cahit Kılıç, Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı İsmail Oğur, Barış ve Demokrasi Partisi Belediye Başkan Adayı Fecri Aslankan, Liberal Demokrat Partisi Belediye Başkan Adayı Abdulhalik Taşkın, Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Yılmaz Kaya, Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Aydın Doğan ve partilerin ilçe başkanları katıldı. İlçe dışında olmasından dolayı AK Parti Belediye Başkan Adayı Cem Afşin Akbay'ın katılmadı toplantıda bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Üzeyir Yılmaz, yaklaşan yerel seçimler öncesi vermiş oldukları yemeğe katılan herkese teşekkür etti. İlçede yapılacak olan seçimlerde bütün adayların sağduyulu yaklaşmaları ve seçimlerin kazasız belasız bir şekilde geçmesini temenni ettiklerini ifade eden Yılmaz, daha sonra adaylarla birlikte çiğ köfte salonunun açılışına katıldı. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Başkan Adayları Yemekte Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement