Belediye Aracında Öldürülen Amele Çavuşunun Zanlıları Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Güncel

Belediye Aracında Öldürülen Amele Çavuşunun Zanlıları Adliyeye Sevk Edildi

Belediye Aracında Öldürülen Amele Çavuşunun Zanlıları Adliyeye Sevk Edildi

Adana’da Yüreğir Belediyesi aracında 6 kurşunla öldürülmüş halde bulunan amele çavuşunu öldürdüğü ileri sürülen, merhum sanatçı Murat Göğebakan’ın kuzeninin de aralarında bulunduğu 3 kişi adliyeye sevk edildi.

10.04.2015 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da Yüreğir Belediyesi aracında 6 kurşunla öldürülmüş halde bulunan amele çavuşunu öldürdüğü ileri sürülen, merhum sanatçı Murat Göğebakan'ın kuzeninin de aralarında bulunduğu 3 kişi adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, olay 7 Nisan 2015 günü Yüreğir ilçesine bağlı Dadaloğlu Mahallesi'nde kurulan semt pazarında meydana geldi. İddiaya göre, amele çavuşu Abdurrahman Ilgın, pazarın kalkmasının ardından ekibiyle birlikte temizlik yapmak için pazara gitti. Ekip pazarda temizlik yaparken kendisi de belediyenin kamyonetinde beklemeye başladı. Bu arada kamyonetin yanına gelen kimliği belirlenemeyen bir kişi, şoför koltuğunda oturan ve açık pencereden Ilgın'a silahla ateş etti. Başına ve vücudunun çeşitli yerlerinden 6 kurşun isabet eden Ilgın hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri bunun üzerine yaptıkları çalışma sonucunda iki yıl önce Mevlüt Karayiğit tarafından silahla ayağından vurularak sakat kalan ve "Tüpçü Murat" olarak bilinen Murat Kaya ile adamları tarafından öldürüldüğünü belirledi. Murat Kaya'nın, Ilgın'ın yeğeni ile evli olan Mevlüt Karayiğit'i bulamadığı, ayrıca hastane önlerinde yaptıkları 'gözlük simsarlığında' müşterilerini kaptıkları için öldürdüğü tespit edildi. Ekipler Murat Kaya ile birlikte olaya karıştıkları ileri sürülen Kaan Göğebakan (19) ile Metin Çalışkan'ı (20) gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen üç kişi suçlamaları kabul etmezken, cinayeti işlediği öğrenilen Hacı Kaya polis tarafından aranıyor.

KAAN GÖĞEBAKAN ÜNLÜ SANATÇININ KUZENİ

Bu arada, cinayet zanlısı olarak adliyeye sevk edilen Kaan Göğebakan'ın 31 Temmuz 2014 tarihinde kanser hastalığına yenik düşerek hayatını kaybeden ünlü sanatçı Murat Göğebakan'ın kuzeni olduğu öğrenildi. Kaan Göğebakan'ın cinayete karışmadığı sadece cinayeti görüp bilmesine rağmen polise söylemediği için cinayeti gizlemek suçundan adliyeye sevk edildiği öğrenildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Belediye Aracında Öldürülen Amele Çavuşunun Zanlıları Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement