Behzat Uygur'un Galatasaray'a Hizmet Hayali Suya Düştü - Son Dakika
Spor

Behzat Uygur'un Galatasaray'a Hizmet Hayali Suya Düştü

Behzat Uygur\'un Galatasaray\'a Hizmet Hayali Suya Düştü

Galatasaray Kulübü'nde Alt Yapı Genel Sanat Yönetmenliği görevine atanan ünlü tiyatrocu Behzat Uygur, "Rüyanda forvet gör dedirttiniz ya bu taraftara" şeklindeki paylaşımı başına dert oldu.

03.02.2016 08:55  Güncelleme: 08:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Kulübü'nde Alt Yapı Genel Sanat Yönetmenliği görevine atanan ünlü tiyatrocu Behzat Uygur, Twitter'daki paylaşımları nedeniyle tepki çekti. Uygur'un, alt yapıdaki futbolcuları götüreceği "Marko Paşa" müzikali için yapılan rezervasyonu kulüp iptal etti.

"TEKLİFİ "GURUR DUYARIM" DİYEREK KABUL ETTİ

15 Ocak'ta resmi siteden yapılan duyuru ile Behzat Uygur, Galatasaray'da Alt Yapı Genel Sanat Yönetmeni oldu. Teklifi hiçbir şey talep etmeden, "Gurur duyarım" diyerek kabul etti.

REZERVAZYON İPTAL OLDU

Amaç futbolcuların, tiyatro, sergi gibi faaliyetlere götürülüp kültür-sanat alt yapılarını da geliştirmekti. Nitekim, 15 Ocak'ta göreve gelmesinin ardından Behzat Uygur, alt yapıdaki öğrencileri kulübün talebi üzerine Marko Paşa müzikalinde ücretsiz ağırlayacaktı. 30 kişilik yer ayrıldı. Ancak Futbol Akademisi yönetimi tarafından müzikal için yapılan rezervasyon, "Biraz bekleyelim" denilerek iptal edildi.

"RÜYANDA FÖRVET GÖR DEDİRTTİNİZ YA BU TARAFTARA"

Hürriyet gazetesinin haberine göre; Ara transfer döneminde forvet takviyesi yapılmamasına kızan Behzat Uygur, resmi Twitter hesabından "Rüyanda forvet gör dedirttiniz ya bu taraftara" şeklinde paylaşımda bulunurak sarı-kırmılızı yönetimi eleştirmişti.

BARDAK TAŞTI

İptalin perde arkasında ilginç gelişmeler olduğu öğrenildi. Bazı yöneticilerin, Uygur'un twitter'ında yönetimi eleştiren mesajlarını Özbek'e gösterip, "Bu adam bize muhalif, aleyhimizde mesajlar paylaşıyor" demesi bardağı taşırdı. Ve rezervasyon iptal edildi.

ÖZBEK OLUMLU BAKTI AMA...

Behzat Uygur, Galatasaray Kulübü içinden kulağına gelen, "Bu adam bize muhalif" sözlerinin doğru olup olmadığını aracılar vasıtasıyla başkan Dursun Özbek'e sordurdu. Özbek bu soruya, "Olur mu öyle şey! Muhalif de olsa güzel bir proje. Behzat Bey çalışmasını yapabilir" yanıtı verdi. Ancak ünlü tiyatrocu ile bu yanıt sonrası kimse temasa geçmedi.

BEHZAT UYGUR BEKLEMEDE

Behzat Uygur, müzikale yapılan rezervasyonun bu söylentinin ardından iptal edilmesi ve sarı kırmızılı yönetimden de kendisine hiçbir çağrı, bilgi verilmemesi üzerine şu an beklemeye geçti.


Son Dakika Spor Behzat Uygur'un Galatasaray'a Hizmet Hayali Suya Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • rus diplomat: Kim olmak bu deli? 0 1 Yanıtla
  • oğuzhan: allah makamını cennet eulesin aylesinin ve vatanımızın başı sağ olsu yeter be yeter bitirin şu çapulvuları bir askerimizi deyişmem bin çapulcuya bitirin bitirelim şunları 0 0 Yanıtla

Advertisement