İstanbul Bebek Açıklarında Lüks Tekne Yandı - Son Dakika
Güncel

İstanbul Bebek Açıklarında Lüks Tekne Yandı

İstanbul Bebek Açıklarında Lüks Tekne Yandı

Bebek sahili açıklarındaki boş bir sürat teknesinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangının ardından tekne adeta küle döndü.

02.09.2015 22:29  Güncelleme: 23:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Bebek sahili açıklarındaki sürat teknesinde yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin yanan tekneye karadan müdahalesi yetersiz kalınca, Sahil Güvenlik ekipleri devreye girerek alevlere müdahale etti.

AÇIĞA SÜRÜKLENDİ

Olay, saat 20.30 sıralarında Bebek iskelesi açıklarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iskelede bağlı bulunan boş bir sürat teknesi, henüz belirlenemeyen bir nedenle yanmaya başladı. Yanan tekne iskeleden ayrılarak açığa doğru sürüklenmeye başladı.

TEKNEDE BÜYÜK ÇAPTA HASAR MEYDANA GELDİ

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Ancak alevli bir şekilde açığa sürüklenen tekneye itfaiye ekipleri karadan müdahale edemedi. Bunun üzerine Sahil Güvenlik ekiplerinden yardım istendi. Alev alev yanan tekne, Sahil Güvenlik ekiplerinin çalışması sonucu söndürüldü. Ancak teknede büyük çapta hasar meydana geldi.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul Bebek Açıklarında Lüks Tekne Yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • A: İyi olmuş demekki haram mal ki başına böyle bişe geldi Allah helali her zaman korur 12 0 Yanıtla
  • Cizira bota: Bilal gibi birinindir ,haydan gelen huya gider 2 0 Yanıtla
  • kıyamet yakın: Allah ölümünde hayırlısıni versin. . 1 0 Yanıtla
  • Şükrü ercan: Sabotaj 0 0 Yanıtla
  • Sb: Seviniyosunuz da adam sigortadan parasini fazlasiyla alir zaten. 0 0 Yanıtla
  • diyarbakır''lı...: arızası warmış mutlaka yada sahibi bıkmıştır kendisi bi film yapıp yaktı ki kaskodan parasını alsın 0 0 Yanıtla
  • Vvv: fakir fakir yorum yapıyorsunuz..aynı donu 2 hafta giyersiniz ağzınız leş gibi kokar hala zengine çamur atmaya uğraşırsınız..sizene ki..pis fakirler 0 0 Yanıtla
  • AZAT - İST: BU ZENGİNLERİN HEPSİNİ TEK EK DEVLE SORGULASIN ARAŞTTIRSIN BU PARA NERDEN GELİYOR????ALINTERTİ DEMEYİN ŞİMDİ BANA YILLARDIR ÇALIŞIYORUZ KAZANDIĞIMIZ PARA ORADA !!! 0 0 Yanıtla
  • Apple six ??: Geçmiş olsun 0 0 Yanıtla
  • kıyamet yakın: Allah akıl ihsan etsin siz imansizLara. Allahın olduğuna dair bir çok delil var kuran i kerim i açıp okumadiginiz ne kadar belli .. 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Ayvalık'ta Fabrika İşçilerinin Taşındığı Servis İle Tır Çarpıştı: 9 Yaralı
    02:56 Ayvalık'ta Fabrika İşçilerinin Taşındığı Servis İle Tır Çarpıştı: 9 Yaralı

    Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, TIR ile fabrika işçilerinin taşındığı servis minibüsünün çarpıştığı kazada 3'ü ağır 9 kişi yaralandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor
    02:36 Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Bakan Özhakesi, deprem bölgesinde halen 300 binden fazla konut inşaatının devam ettiğini ifade etti.

  • 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi
    02:33 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi

    Türkiye'de gerçekleşecek yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan'da okullar tatil edildi. Seçimlerin ardından eğitim kurumlarında temizlik yapılması gerektiği için bir sonraki gün eğitim ve öğretime engel oluşturulmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından valiliklere gönderilen yazıda, eğitim ve öğretimin 2 Nisan Salı günü itibariyle devam edeceği belirtilmiştir.

  • Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu
    02:27 Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Özhaseki, deprem bölgesinde devam eden konut inşaatları hakkında bilgi verdi ve İstanbul'da deprem uyarısında bulundu. Ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi.

  • Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü
    02:21 Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü

    Güney Afrika Ulaştırma Bakanlığı, bir yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu araçtaki 46 kişiden 45'inin hayatını kaybettiğini, 8 yaşında bir çocuğun kazadan ağır yaralı olarak kurtulduğunu açıkladı. Otobüsün, komşu ülke Botsvana'dan Güney Afrika'nın Limpopo eyaletindeki Moria'ya gittiği sırada köprüden uçuruma düştüğü ifade edildi.

  • İzmir'de 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen yakalandı
    01:59 İzmir'de 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen yakalandı

    İzmir'in Karaburun ve Çeşme ilçeleri açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen ise yakalandı. Karaburun açıklarında Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına itilen can salında bulunan 3'ü çocuk 23 düzensiz göçmen kurtarıldı. Çeşme ilçesinde ise Sahil Güvenlik Mobil Radarı tarafından tespit edilen lastik bottaki 2 düzensiz göçmen ekiplerce yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • THY Cenevre Müdürlüğü İftar Programı Düzenledi
    01:53 THY Cenevre Müdürlüğü İftar Programı Düzenledi

    Türk Hava Yolları (THY) Cenevre Müdürlüğü, iftar programı düzenledi. Programa, Türkiye'nin BM Cenevre Ofisi Nezdindeki Daimi Temsilcisi Büyükelçi Güven Begeç, BM Cenevre Ofisi Medeniyetler İttifakı Özel Temsilcisi Büyükelçi Hakan Kıvanç ve diğer davetliler katıldı. Başkonsolos İpek Zeytinoğlu Özkan, Türkiye'nin deprem bölgelerine yapılan yardımları hatırlatarak, asrın felaketinin üstesinden geleceklerini belirtti. İsrail'in saldırıları altındaki Gazze'ye yapılan yardımlar da konuşuldu.

  • Ankara'da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada
    01:46 Ankara'da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada

    Ankara'nın Pursaklar ilçesinde tali yoldan caddeye çıkan çimento tankeri kontrolden çıktı. Devrilerek yokuş aşağı kayan tankerin görüntüsü anbean kameraya yansıdı. Kaza neticesinde şans eseri ölen veya yaralanan olmadı.


Advertisement