Bebeğinin Cesedini Çöpe Bırakan Anne, Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Bebeğinin Cesedini Çöpe Bırakan Anne, Tutuklandı

Ankara'da doğurduğu bebeğinin hayatını kaybetmesi sonucu 8 ay çürümesini bekleyen sonra da çöpe atan anne, tutuklandı.

06.03.2015 19:59  Güncelleme: 22:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da, evlilik dışı ilişkisinden dünyaya getirdiği bebeğini, bir aylıkken hayatını kaybetmesi üzerine, evinin bir odasında 8 ay boyunca çürümeye terk eden ve daha sonra da bir poşete koyarak çöp tenekesine bırakan 22 yaşındaki anne, tutuklandı.

23 OCAK'TA BULUNDU

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre; 23 Ocak 2015'te polise, Etimesgut 30 Ağustos Mahallesi'nde 2105 ve 2107 Sokakların kesiştiği noktadaki çöp tenekesinde, çürümüş bir bebek cesedi bulunduğu ihbarı yapıldı.

POLİSLER BİN ADRESTE ARAŞTIRMA YAPTI

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları araştırma sonucu ölüm zamanı tespit edilen bebeğin, henüz 1 aylık bir kız olduğunu belirledi. Araştırmalarını derinleştiren ekipler, bebeğin 1 aylık olduğundan da yola çıkarak, tahmin edilen zaman diliminde Ankara'daki hastanelerin doğum kayıtlarına ulaştı. Ekipler, daha sonra yaklaşık bin adrese giderek araştırma yaptı.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Etimesgut bölgesinde de yaptıkları araştırmalar sonucu şüpheli Zeynep Özdemir'in (22) bölgeden taşındığını tespit etti. Hastane kayıtlarından da Özdemir'in 3 Nisan 2013'te bir kız bebek dünyaya getirdiği belirlendi.

Polis ekipleri, Özdemir'i Çankaya'da çalıştığı gece kulübünde gözaltına aldı.

15 YAŞINDA EVLENMİŞ, KOCA ŞİDDETİNDEN BOŞANMIŞ

Emniyette ifadesi alınan ve itirafta bulunan Özdemir, Tokat'ta 15 yaşında evlendiğini ve 16 yaşındayken bir çocuğunun olduğunu, onun da Tokat'taki babasıyla kaldığını anlattı. Gördüğü şiddetten dolayı 2013'te kocasından boşandığını ifade eden Özdemir, ayrıldıktan sonra bu ilde bir ev tuttuğunu ve bazı erkeklerle ilişkiye girdiğini söyledi.

HAMİLE OLDUĞUNU BİLMİYORMUŞ

İfadesinde, Ankara'ya da 2013 yılında taşındığını belirten Özdemir, bir süre çeşitli işlerde çalıştığını ancak fazla tutunamadığını dile getirdi. Hamile olduğunu bilmediğini anlatan Özdemir, sonrasında para karşılığı erkeklerle cinsel ilişkiye girdiğini ve geçimini böyle sağladığını bildirdi.

Bebeği 4 aylık olunca aldıramadığını belirten Özdemir, 3 Nisan'da hastanede gerçekleşen doğumun ardından, nüfus kaydını yaptırmadan buradan ayrıldığını belirtti.

ÖLEN BEBEĞİNİ ÇÜRÜMEYE BIRAKTI

Taşındığı Etimesgut'ta yaklaşık bir aylık olan bebeğini emzirirken uyuduğunu ve kalktığında bebeğinin nefes almadığını farkettiğini anlatan Özdemir, onu evin boş bir odasındaki koltuğa koyup, üstünü de örttüğünü söyledi.

Bir süre daha evde kaldığını ve sonrasında ayrıldığını söyleyen Özdemir, evde kaldığı yaklaşık 8 ay boyunca da evin kirasını aksatmadan ödediğini anlattı. Özdemir, bu süre zarfında otellerde kaldığını ve erkeklerle para karşılığı ilişkiye girmeye devam ettiğini belirtti.

BEBEĞİNİ ÇÖPE ATTI

Özdemir, Ocak ayında eve gelerek, eşyalarını bir spotçuya sattığını, çürüyen bebeğinin cesedini de bir poşete koyarak çöpe attığını ifade etti. Polisin çalışmaları sonrası gözaltına alınan Özdemir, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bebeğinin Cesedini Çöpe Bırakan Anne, Tutuklandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bebeğinin Cesedini Çöpe Bırakan Anne, Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • anatolier: Eskiden camilerin önüne bırakırlardı vicdan vardı.... 23 0 Yanıtla
  • ...: Ayıplamayın dua edinAyıpladığınız şey başınıza gelmeden ölmezsinizOlan olmuşBundan sonra böyle şeyler olmaması için elinizden gelen bir şey varsa yapın yoksa dua edinKüfür etmek hakaret etmek en kolayı 10 1 Yanıtla
  • PEŞMERGE MERVE: BOŞANDIN ÇOCUĞUNU ORDA BIRAKTIN BURDA BATAKLIĞA DÜŞTÜN.. ALLAH ISLAH ETSİN.. HEM MASUM HEM SAVUNMASIZ EL KADAR BEBEKTEN NE İSTEDİN CANİ KADIN.. 9 0 Yanıtla
  • vatandas ati: Bu kadını benim elime verecekler her gün bi yerini keserim günah değil miydi o bebeğe bizim de çocuğumuz var bakmaya kıyamiyoruz kesin bu oldurmustur o bebegi kendi olmemistir olse bile o bir candir defin edersin cope atmak nedir yaaa 5 3 Yanıtla
  • Sezer: Din iman Allah kokusu olmadımı yozlaşma olur ve sonu böyle olur 8 0 Yanıtla
  • murat: bunu bi kasabın etti nasıl parçalıyorsa bu kadınıda versinler bana aynısını yaparım inanın 0 6 Yanıtla
  • Denli: Bu ülkede bazı şeyler çarptırılıyor bunun doğuyla batıyla ne alakası var batıda yada Avrupa'da bebeği doğurup kimse öldürüp çürütmüyor hemen dine siyasete yormasınız olmuyor önce insanlık vijdan gerekir iyi kalp gerekir insan olmak için.... Hem unutmamak gerek şeytan kimin ayağına dolanır belli olmaz yüce Rabbim kimi neyle imtihan eder orası hiç belli olmaz...ıslah etsin affeylesin demek düşer bizlere yorum yaparken. 5 0 Yanıtla
  • EBU ZINDIK ANTİ HIRZANİ ADOLF HİTLER: BU OLAYLARIN BU DERECE ARTMASI SİZCE NORMALMİ ? BUNUN ARKASINDAN TOPLU BİR GAZAP GELİR Mİ ? ALLAHIM BU MİLLETİ DE BU VATANI DA SEN KORU . 5 0 Yanıtla
  • doğrucu: bebeği öldürmüştür 1 aylık doğmuş bebek neden durduk yere ölsün hastalığı bişeyi yoksa 1 1 Yanıtla
  • sinan kaleli: Kadınları anlamak cok zor 0 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Antalya Kemer'de Sky To Sea Enduro Dağ Bisikleti Yarışı düzenlenecek
    16:04 Antalya Kemer'de Sky To Sea Enduro Dağ Bisikleti Yarışı düzenlenecek

    Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenecek olan Sky To Sea Enduro Dağ Bisikleti Yarışı'na 5 ülkeden 85 sporcu katılacak. Yarış, Tahtalı Dağı'nın karlı zirvesinde başlayacak ve sporcular, plaja kurulacak rampadan denize atlayışla parkuru tamamlayacak. Türkiye'nin yanı sıra Rusya, Norveç, Romanya ve Gürcistan'dan sporcuların mücadele edeceği yarış, Kemer bölgesinin bisiklet turizmi altyapısını ve coğrafyasını ön plana çıkarmak amacıyla düzenleniyor. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yarışın Kemer turizmine büyük katkı sağlayacağını belirterek, bölgede spor turizmini geliştirmek için çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

  • Emet İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Jandarma ekipleri yol kontrolleri gerçekleştirdi
    16:01 Emet İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Jandarma ekipleri yol kontrolleri gerçekleştirdi

    Emet İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli ve İlçe jandarma ekipleri tarafından hayvan hareketleri ve hayvansal ürünlerin denetimleri çerçevesinde yol kontrolleri gerçekleştirildi.

  • Kale Kaymakamı Mustafa Aksoy, Belediye Başkanı İhsan Öznay'ı ziyaret etti
    15:59 Kale Kaymakamı Mustafa Aksoy, Belediye Başkanı İhsan Öznay'ı ziyaret etti

    Malatya'da Kale Kaymakamı Mustafa Aksoy, Belediye Başkanı İhsan Öznay'ı makamında ziyaret etti. Kaymakam Aksoy, ziyarette İlçe Belediye Başkanlığına seçilen Özbay'a görevinde başarılar diledi. Özbay ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçesin kentsel, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlayacak her projeyi desteklemeye çalışacaklarını kaydetti. Özbay, hayırlı olsun temennisinde bulunan Aksoy'a teşekkür etti.

  • Elazığ'da Huzurlu Sokaklar İçin Asayiş ve Narkotik Uygulaması
    15:59 Elazığ'da Huzurlu Sokaklar İçin Asayiş ve Narkotik Uygulaması

    Elazığ'da İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen asayiş ve narkotik uygulamasında 3 bin 692 kişi ve 1377 araç sorgulandı, 33 şüpheli yakalandı.

  • Osmaneli'de Yeni Muhtarlar İle Toplantı Düzenlendi
    15:58 Osmaneli'de Yeni Muhtarlar İle Toplantı Düzenlendi

    Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde görevlerine seçilerek işbaşı yapan mahalle ve köy muhtarlarının katılımıyla toplantı düzenlendi. Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal, toplantıda yaptığı konuşmada, yeni muhtarları tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi. Osmaneli Belediye Başkanı Bekir Torun ise muhtarların önemine vurgu yaparak, hizmetlerin daha nitelikli olması için muhtarlarla işbirliği içinde çalışacaklarını belirtti.

  • Kayseri'de Fırtına Uyarısı
    15:55 Kayseri'de Fırtına Uyarısı

    Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Kayseri'de bu gece ve yarın fırtınanın etkili olması bekleniyor. Rüzgarın güney ve güneybatı yönlerinden fırtına şeklinde esmesi ve yer yer kuvvetli fırtına oluşması bekleniyor. Halkın olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

  • Kastamonu'da ahşap ev yangını
    15:54 Kastamonu'da ahşap ev yangını

    Kastamonu'nun Doğanyurt ilçesine bağlı Denizgörülen köyünde Hikmet Yılmaz'a ait ahşap evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çevredeki evlere sıçramadan söndürüldü. Ancak yangın sonucunda Yılmaz'a ait ev kullanılamaz hale geldi.


Advertisement