Bebeğini, Bebek Arabası Yerine Sebze Kasasında Sürükledi - Son Dakika
Güncel

Bebeğini, Bebek Arabası Yerine Sebze Kasasında Sürükledi

Samsun'da maddi imkansızlıktan dolayı alamadığı bebek arabası yerine bebeğini sebze kasasında sürükleyen anne ilginç görüntülere sebep oldu.

23.07.2014 10:31  Güncelleme: 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başından 5 evlilik geçen, 5 çocuk annesi S.K'nin hali içler acısı. Parasızlıktan bebek arabası alamayan ve 1 yaşındaki bebeğini sebze kasasında taşıyan çaresiz anne S.K'nin başından geçenler filmlere konu olacak türden.

Hayatında 3'ü dini, 2'si resmi nikah olmak üzere, 5 kere evlilik yapan 23 yaşındaki 5 çocuk annesi S.K, elindeki ip yardımı ile bebeğini sebze kasasında taşıyarak ilginç görüntü oluşturdu. Samsun'un cadde ve sokaklarında 1 yaşındaki bebeği Y.K'yi vatandaşların şaşkın bakışları arasında sebze kazasına koyup, ip yardımı ile sürükleyen ve muhtemel tehlikelere aldırmayan anne S.K'nin anlattıkları tam ibretlik.

"5 TANE EVLİLİK YAPTIM, 5 ÇOCUK OLDU"

5 tane çocuğu olduğunu söyleyen anne S.K, "5 tane evlilik yaptım, 5 çocuk oldu. 5 evliliğim de ayrılıkla sonuçlandı. Ayrılınca 3 çocuğumu yuvaya vermek zorunda kaldım. Birisi de babasında kalıyor. Ama ben onu hiç göremiyorum. 5 evliliğimin birisi kuma üzerine oldu. Kuma üzerine olunca oğlumu 15 günlükken bıraktım. Daha sonra ikinci evlilik yaptım. İkinci eşim beni pazarlamaya çalıştı, ben de eşimden kaçtım. Ondan sonra başkasıyla tanıştım ayrıldım, yine başkasıyla evlendim ayrıldım derken 5 kere evlilik yaptım" dedi.



"ÇOCUĞUMU PARASIZLIKTAN KASADA TAŞIYORUM"

Maddi imkansızlıktan dolayı bebek arabası alamadığını söyleyen anne S.K, "Bu kasayı bir yerden buldum. Çocuğumu bu kasaya koyup, böyle iple sürükleyip götürüyorum. Kadın sığınma evine başvuracağım, alırsalar bakalım. Yetkilerden yuvada kalan çocuklarımı bana vermelerini ve para yardımı yapılmasını istiyorum." diye konuştu.

İHA'ya yaptığı açıklamanın hemen ardından Samsun Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne başvuran kadın, çocuğu ile birlikte 19 Mayıs Kadın Konukevi'ne yerleştirildi.

Bebeğini, Bebek Arabası Yerine Sebze Kasasında Sürükledi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bebeğini, Bebek Arabası Yerine Sebze Kasasında Sürükledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • seda lale: Kadının durumu kötü olsa o elbiseyi bulamaz üstüne giymek için. Bu kadının kesinlikle psikolojisi bozuk. 23 1 Yanıtla ANTALYALI: HAVA SICAK KADININ GİYMESİ NORMAL. TÜRKLERİN KANINDA VAR HEMEN KARALAMAK O KADININ YERİNDE SEN OLSAYDIN BÖLE DÜŞÜNMEZDİM. 5 ERKEKLE EVLENMİŞ BİR TANE İNSAN ÇIKMAMIŞ İÇİNDEN. HEPSİ İŞİNE ÇIKARMIŞ ANLAYA BİLDİGİM KADARIYLA 0 0
  • semih: çantanı kucağına alacağına bebeğini al ilgisiz sevgisiz 18 2 Yanıtla
  • mehmet: bu haber tamamıyla yalan yanlış yazdıkları gibi elinde cep tel kılık kıyafet düzgün parmakları ojeli ben bişey demiyorum ama o cocukarı öyle şeylere alet eden kadınlarıda Allah bildiği gibi yapsın diyorum gercekten yardıma cok ihtiyacı varsa suan devletimiz kimseyi geri cevirmedi cevirmezde sosyal dayanışma dernegine basvursun. . . . 13 0 Yanıtla
  • LCA: bence bu kadın kısırlaştırılmalı. çocuk felan umurunda değil. Çocuğu eşya sanıyor. 23 yaşında 5 çocuk. sonra yuvaya veriyor. yuvada çocuk anne babasız ne olacak Allah bilir. 13 0 Yanıtla
  • semih: kucağına almak zor mu oluyor 10 2 Yanıtla
  • uzaktaki: Giydiği elbiseyle saçlarının durumu ortada hiçte çaresiz bir durum yok gibi görünüyor , bence biraz duygu sömürüsü var , ayrıca 5 kocanın 5 i demi sütü bozuk çıktı acaba? 8 2 Yanıtla
  • ARMİ 06: ONDAN GAÇTIM ONUNLAN EVLENDİM ONDAN GAÇTIM ONUNLAN EVLENDİM ONUNLAN ONUNLAN ONUNLAN YUUUUHHHHHH HADİ 1 VE 2 ANLADIK AYNI HATAYA İNSAN BİLE BİLE DÜŞERMİ DEFALARCA 7 0 Yanıtla
  • ahmet: Gavur bile bizden daha vefalı en acımasız toplum olma yolunda ilerliyoruz Özellikle bayanlar etrafı çok bozuyorlar biraz Edep ya hu 6 1 Yanıtla
  • aslı: çalıştıgım halde saclarım fönlü degil kendımden utandım 5 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Kayseri Bilek Güreşi Sporcuları Türkiye Şampiyonasından 5 altın madalya ile döndü
    13:18 Kayseri Bilek Güreşi Sporcuları Türkiye Şampiyonasından 5 altın madalya ile döndü

    Samsun'da düzenlenen Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası'nda Kayseri Bölgesi Bilek Güreşi Sporcuları, 5 altın, 2 gümüş ve 3 bronz madalya kazandı. Sporcular, Gençlik ve Spor İl Müdürü tarafından kabul edildi ve başarılarından dolayı tebrik edildi.

  • Antalya'da sahipsiz köpeklerden kaçarken kamyonun altında kalan 9 yaşındaki Mahra Melin Pınar, ölümünün 2. yılında anıldı
    13:17 Antalya'da sahipsiz köpeklerden kaçarken kamyonun altında kalan 9 yaşındaki Mahra Melin Pınar, ölümünün 2. yılında anıldı

    Antalya'da sahipsiz köpeklerden kaçarken kamyonun altında kalarak hayatını kaybeden 9 yaşındaki Mahra Melin Pınar'ın ölümünün 2. yılında mezarı başında anma töreni düzenlendi. Ailesi, arkadaşları ve öğretmenleri, Belek Mahallesi'ndeki mezarlıkta bir araya gelerek Mahra'yı anarak çiçek bıraktı ve dua etti. Baba Murat Pınar, kızının ölümünün üzerinden 2 yıl geçtiğini belirterek duygusal bir konuşma yaptı. Anne Derya Pınar ise kızının mezarında Kur'an-ı Kerim okuyarak dua etti. Mahra'nın arkadaşları ise mezarın başında gözyaşlarına hakim olamadı.

  • Edirne'de Çiftçilere Alternatif Üretim Modeli Geliştiriliyor
    13:16 Edirne'de Çiftçilere Alternatif Üretim Modeli Geliştiriliyor

    Edirne Valiliği himayesinde, Trakya Tarımsal Araştırma Enstitüsü ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen proje kapsamında, çiftçilere alternatif üretim modeli geliştiriliyor. Lale, sümbül ve nergis gibi çiçek soğanlarının yetiştiriciliği Edirne'de yaygınlaştırılarak tarımsal çeşitlilik artırılacak. Proje, çiftçilere ek gelir sağlamakla kalmayıp aynı zamanda Edirne'nin tarımsal çeşitliliğini ve turizm potansiyelini de artırarak bölgenin ekonomik kalkınmasına katkı sağlamayı hedefliyor.

  • Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, projeleri ve yatırımları artırarak Kocasinan'ı daha ileri noktalara taşıyacak
    13:16 Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, projeleri ve yatırımları artırarak Kocasinan'ı daha ileri noktalara taşıyacak

    Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan'ı hak ettiği şekilde daha ileri noktalara taşımak için yoğun gayret sarf ettiklerini belirterek, 'Kocasinan'da yaşamak ayrıcalıklıdır' dedirtene kadar projeleri ve yatırımları artırarak devam edeceklerini söyledi.

  • Kayseri Büyükşehir Belediyesi Besime Özderici Engelsiz Yaşam Merkezi
    13:16 Kayseri Büyükşehir Belediyesi Besime Özderici Engelsiz Yaşam Merkezi

    Türkiye'nin alanında en kapsamlı engelsiz yaşam merkezlerinden biri olan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Besime Özderici Engelsiz Yaşam Merkezi, özel ihtiyaçlı bireylerin eğitim ve tedavi ihtiyaçlarına cevap verirken, engelsiz bir gelecek için de hizmet veriyor.

  • Amasya Üniversitesi'nde Müzik Etkileşimli Kitap Okuma Etkinliği Düzenlendi
    13:15 Amasya Üniversitesi'nde Müzik Etkileşimli Kitap Okuma Etkinliği Düzenlendi

    Amasya Üniversitesi Hüseyin Hüsamettin Yasar Merkez Kütüphanesi'nde 60. Kütüphane Haftası dolaysıyla, 'Müzik Etkileşimli Kitap Okuma' etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Ali Bilici piyano, Dr. Öğretim Üyesi Burcu Akbulut Bilici ise yan flüt ile katıldı. Etkinlikte kitap okumanın önemi müzikle vurgulanarak, dinleyiciler müzik eşliğinde kitap okudu ve verimli bir okuma ortamı oluşturulması hedeflendi.

  • BIST 100 Endeksi Günün İlk Yarısında Yüzde 1,97 Değer Kazandı
    13:13 BIST 100 Endeksi Günün İlk Yarısında Yüzde 1,97 Değer Kazandı

    Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 1,97 değer kazanarak 8.980,33 puana çıktı. Bankacılık endeksi yüzde 2,54, holding endeksi yüzde 1,87 değer kazandı. Ulaştırma sektörü yüzde 2,81 ile en çok kazanan, orman kağıt basım ise yüzde 1,15 ile en çok kaybeden sektör oldu. Analistler, küresel pay piyasalarında belirsizliklere rağmen pozitif bir seyir izlendiğini belirtti.

  • İzmit'te Cadde Ortasında Tabancayla Ateş Edilen Anlar Görüntülendi
    13:12 İzmit'te Cadde Ortasında Tabancayla Ateş Edilen Anlar Görüntülendi

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir şahsın kayınbiraderine cadde ortasında tabancayla ateş ettiği anların görüntüsü ortaya çıktı. Görüntüde, şahsın 'gel lan buraya' diyerek kovaladığı kayınbiraderine ateş ettiği duyuluyor. Olay sonrası polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, gözaltına alınan kayınbiraderin ise hafif yaralı olduğu belirtildi.

  • Türk Kızılay Siirt Şubesi, Ramazan Boyunca 400 Kişiye Evlerine Yemek Ulaştırıyor
    13:11 Türk Kızılay Siirt Şubesi, Ramazan Boyunca 400 Kişiye Evlerine Yemek Ulaştırıyor

    Türk Kızılay Siirt Şubesi, ramazan boyunca her gün 400 kişinin evine yemek ulaştırıyor. Kızılay gönüllülerinden oluşan ekipler, AŞ evinde hazırlanan yemekleri Algül ve Doğan mahallelerinde ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıyor. Türk Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Yener Tanık, Kızılay'ın her ramazanda olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelere destek çıktığını belirtti. Ramazan boyunca Siirt'te her gün 400 aileye sıcak yemek servisi sunulacağını dile getiren Tanık, 'İhtiyaç sahiplerine ayrıca kuru gıda ve periyodik yardımlar da sürüyor. Kızılay gönüllülerimizle birlikte her gün bir veya iki mahallede 400 ailenin evine üç çeşit yemek ulaştırıyoruz. Ramazan boyunca ihtiyaç sahiplerine yardımlarımız devam edecek.' dedi.


Advertisement