BBP Genel Başkan Yardımcısı Karabulut Açıklaması - Son Dakika
Politika

BBP Genel Başkan Yardımcısı Karabulut Açıklaması

BBP Genel Başkan Yardımcısı Karabulut Açıklaması

"Ne kadar engellemelerle karşılaşsakta milletimize olan yürüyüşümüz ve hizmet aşkımız devam edecektir"

12.01.2014 01:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ünsal Karabulut, ne kadar engellemelerle karşılaşsalar da Türk milletine olan yürüyüş ve hizmet aşklarının devam edeceğini bildirdi.

Karabulut, yaptığı yazılı açıklamada, Ankara Keçiören'den partileri tarafından aday gösterilen Keçiören eski Belediye Başkanı Turgut Altınok için açtıkları seçim bürosuna yapılan taşlı saldırıyı, esefle kınadıklarını ve manidar bulduklarını belirtti.

Devletten yardım almadan seçimlere giren bir parti olduklarını kaydeden Karabulut, "Bir hafta önce de Tarsus Belediye Başkan adayımızın seçim aracına molotofla saldırı olmuş, araçta bulunan ilçe başkanımız büyük bir yara alarak yüzde 40 göremez hale gelmişti. Keçiören'de de ikinci saldırı oldu. Ne kadar engellemelerle karşılaşsakta milletimize olan yürüyüşümüz ve hizmet aşkımız devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Karabulut, Siyasi Partiler Kanunu uyarınca 2014'ün yerel seçim yılı olması dolayısıyla üç partiye iki katı tutarında hazine yardımı yapılacağını, BBP'ye ise bu yardımın verilmediğini savundu.

Terörün bitirilmesi noktasında her türlü projeyi yetkili mercilere sunduklarını belirten Karabulut, şunları kaydetti:

"İki seçim büromuz ve seçim aracımıza yapılan saldırıda maddi hasarlar ve zararlar oluşmuştur. Her üç saldırının failleri ise hali hazırda yakalanarak yargı önüne çıkarılamamıştır. Böyle esef ve manidar bir durum, Türkiye siyasetinde asla affedilmeyecek bir durumdur. BBP'nin karşısında duran muhalefete tavsiyemiz, 'Böyle aymaz ve hoyrat saldırılardan uzak durmaları. Yoksa BBP'nin nefesi her daim enselerinde olacaktır." - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Politika BBP Genel Başkan Yardımcısı Karabulut Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement