Bayrampaşa'daki Patlama Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı - Son Dakika
Güncel

Bayrampaşa'daki Patlama Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı

İstanbul Bayrampaşa'daki patlamanın güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı. Ortaya çıkan bir başka detay ise bombanın çevik kuvvet otobüsü geçtikten bir dakika sonra patlamış olması.

01.12.2015 19:07  Güncelleme: 22:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Bayrampaşa'da meydana gelen patlamayla ilgili korkunç bir ayrıntı ortaya çıktı. Yol kenarına konulan bombanın, çevik kuvvet otobüsü geçtikten bir dakika sonra patlatıldığı ortaya çıktı.

FACİADAN DÖNÜLDÜ

Çevik kuvvet polislerinin bulunduğu minibüs Bayrampaşa'daki çevik kuvvet merkezine gidiyordu. Bombanın çevik kuvvet minibüsünden sonra patlamış olması büyük bir faciayı engelledi.

PATLAMANIN NEDENİ BELLİ OLDU

Öte yandan patlamanın nedeni de belli oldu. Patlamaya parça teserli bomba yol açtı.

1 KİŞİ YARALANDI

Akşam saatlerinde yaşanan olayda İstanbul Bayrampaşa Metro İstasyonu yakınındaki üst geçitte bomba patladı.

Alınan bilgiye göre, patlamanın ardından olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Patlamanın olduğu bölgede polis tarafından geniş güvenlik önlemleri alındı. Patlamanın etkisiyle 1 kişi yaralandı.


Bayrampaşa\'daki Patlama Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bayrampaşa'daki Patlama Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • barış ELÇİsi: Tahir elçi nin hesabını soracagiz 28 79 Yanıtla SOLCU: Biz teröristlerden sorduk!.... 9 7 TÜRKİYEMMMMMMMMM: oma diğer tarafta spryrlardor 10 3
  • o kadarrrr: akp döktüğü kanda bogulacakk 40 64 Yanıtla
  • TÜRKİYEMMMMMMMMM: Sonuna kadar TÜRKİYE SEVDALISIYIZ ne yaparsanız yapın Türk topraklarına kürt devleti kuramayacaksınız bu topraklar şehitlerimizin kanlarıyla sulandı leşlerinkiyle değil. 75 22 Yanıtla
  • o kadarrrr: akp hesap verecek 33 49 Yanıtla
  • Cesur..: Allah korumuş.. Allah kötülere Fırsat Vermesin...Hidayet Versinnn.... 62 10 Yanıtla
  • Bilal: Türkün gücünü göreceksiniz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22 28 Yanıtla mustafa kemal: he valla görüyoruz da .siz bakarken hangi gözlüğü takıyorsunuz acaba 0 0
  • YDG-H ASAYİŞ: akp polisi açık hedefimizdir Tahir elçi nin hesabını misliyle soracagiz yurtsever devrimci gençlik harekatı YDG-H 7 29 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement