Bayramın İlk Günü Bayramlaşma Programı - Son Dakika
Güncel

Bayramın İlk Günü Bayramlaşma Programı

Göreve geldiği günden bu yana her bayram vatandaşlarla bir arada olmaya özen gösteren Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde de halkın bayramını kutladı.

28.07.2014 21:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayramlaşma programında Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'ya, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Taşkan Uysal, Cumhuriyet Halk Partisi Çatalca İlçe Başkanı Abdullah Aslan, Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları Ufuk Akın, Erhan Güzel, Ayhan Tutun ve Çatalca Belediye Meclis Üyeleri de eşlik etti.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Ramazan Bayramı'nın ilk günündeki bayramlaşma programına Cumhuriyet Halk Partisi Çatalca İlçe Başkanlığı'nda başladı. Burada partilileri ile bayramlaşan Başkan Cem Kara daha sonra Çatalca Öğretmenler Evi'ndeki bayramlaşma programına katıldı. Buradaki programa İstanbul 3. Bölge Milletvekilleri Süleyman Çelebi ve Tülay Kaynarca, Çatalca Kaymakamı Dr. Nevzat Taşdan, Çatalca Garnizon Komutanı İkmal Yarbay Abdülvahap Bozkurt, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, siyasi parti ilçe başkanları ve muhtarlar katıldı.

İlçe protokolünün bayramlaşma programının ardından da Çatalca Hamamönü mevkii, Çakıl, Elbasan, Ovayenice, Muratbey ve Bahşayış Mahallelerinde bayramlaşma programları yapıldı. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, bayramın diğer günlerinde de diğer mahallelere giderek vatandaşlarla bayramlaşacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bayramın İlk Günü Bayramlaşma Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement