Bayraktar'ı Dinlemeye 2 CHP'li Gelmedi - Son Dakika
Güncel

Bayraktar'ı Dinlemeye 2 CHP'li Gelmedi

TBMM'de, çalışmalarına yayın yasağı konulan 4 eski bakanla ilgili yolsuzluk iddialarını soruşturma komisyonuna CHP'li milletvekilleri Köprülü ve Aksünger gelmedi.

26.11.2014 18:50  Güncelleme: 19:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM'de, çalışmalarına yayın yasağı konulan 4 eski bakanla ilgili yolsuzluk iddialarını soruşturma komisyonunda bugün Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar dinlendi.

2 CHP'Lİ KOMİSYONA KATILMADI

Ancak toplantıya, komisyon üyesi dört CHP'li milletvekilinden ikisi katılmadı. CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in yurtdışı gezisine eşlik etmekte olduğundan, yurtdışı görevi nedeniyle komisyon toplantısına katılmadı.CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger'in ise, bir başka program için şehir dışında olduğu, komisyon toplantısına yetişemediğinden, katılmadığı öğrenildi.

Komisyon'un diğer iki CHP'li üyesi, Osman Korutürk ve Rıza Türmen ise komisyon toplantısında hazır bulundular.

Bayraktar\'ı Dinlemeye 2 CHP\'li Gelmedi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Bayraktar'ı Dinlemeye 2 CHP'li Gelmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • kral: adam gibi adam bu ülkeye faydası çok oldu 0 0 Yanıtla
  • hoopdediks: MHP ne demişti Tuğla Tuğla hesabını soracağım. Neden Duman işaretinden anladığından olsa gerek. Ateşin olmadığı yerde ne çıkmaz ?. Duman çıkmaz. Ama Duman var ateş var hesap soran MHP YOK? her zaman gürleyenden zarar gelmez derler atalarımız. Helal olsun onlara. MHP den de hala zarar görmedik. Bir türlü o beklenen anı göremedik. Hesaplaşamadık kardeşim. Siyasetten çekilip AKP'ye saklı destek verdik. Hesap soracağız deyip inzivaya çekildik. Mhpyi siyasetten çekekle de yetinmedik sokaklardan da çektik böylece sokaklar itlere kaldı. İtin kim olduğuna da siz karar verin artık. 0 0 Yanıtla
  • İşşllj: Kim gelsin 0 0 Yanıtla

Advertisement