Bayrak Geçişinde Ayağa Kalkmayan Milli Eğitim Müdürünün 'Başı Dönmüş' - Son Dakika
Güncel

Bayrak Geçişinde Ayağa Kalkmayan Milli Eğitim Müdürünün 'Başı Dönmüş'

Bayrak Geçişinde Ayağa Kalkmayan Milli Eğitim Müdürünün \'Başı Dönmüş\'

Bayrak geçit töreninde ayağa kalkmadığı için hakkında soruşturma başlatılan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Açıkgöz'ün, başı döndüğü için ayağa kalkmadığı ortaya çıktı.

24.03.2015 16:45  Güncelleme: 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman Valiliği, Ermenek Kaymakamlığı tarafından düzenlenen nevruz şenliklerinde Türk Bayrağı'nın yanı sıra Türki Cumhuriyetleri'nin de bayraklarının yer aldığı geçit töreninde tüm protokol üyeleri ayağa kalkarken, ayağa kalkmayan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Açıkgöz hakkında soruşturma başlattı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş İlkıdır da, şube müdürü Açıkgöz'ün, kendisine, saygı duruşu ve İstiklal Marşı sırasında ayağa kalktığını, ancak bayrak geçiş töreni sırasında başının döndüğü için ayağa kalkmadığını ve art niyeti olmadığını söylediğini bildirdi.

BİR TEK O AYAĞA KALKMAMIŞTI

Ermenek Kaymakamlığı ilçe merkezindeki Hasan Kalan Anadolu Lisesi bahçesinde dün nevruz şenlikleri gerçekleştirildi. İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından Türk Bayrağı'nın yanı sıra Türki Cumhuriyetleri bayraklarının da yer aldığı geçit töreni yapıldı. Öğrenciler, tarafından taşınan bayrakların protokol önünden geçişi sırasında, Kaymakam Eyüp Güngör, Cumhuriyet Başsavcısı Bilgehan Yücel, Garnizon Komutanı Üsteğmen Murat Alver, Belediye Başkanı Uğur Sözkesen'in de bulunduğu protokoldeki tüm davetliler ayağa kalktı. Protokolde yer alan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Açıkgöz bayrak geçit töreninde ayağa kalkmadı. Bayrak geçit törenini izleyen Açıkgöz'ün oturduğu yerden alkışladığı görüldü.

FARKINDA OLMADIĞINI ÖNE SÜRDÜ

Bayrak geçit töreninde neden ayağa kalkmadığı sorulan Açıkgöz, olayın farkında olmadığını öne sürerek, "Yanımdakiler ağaya kalktı ama niçin ayağa kalktıklarını da bilmiyorum" diyerek kendisini savundu.

VALİLİK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Karaman Valiliği de, bayrak geçit töreni sırasında ayağa kalkmadığı gözlenen İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Açıkgöz hakkında soruşturma başlattı.

BAŞI DÖNDÜĞÜ İÇİN AYAĞA KALKMAMIŞ

İl Milli Eğitim Müdürü Savaş İlkıdır da, Hasan Açıkgöz'ün, bayrak geçit töreni sırasında ayağa kalkmamasıyla ilgili yayınlanan haberler üzerine Açıkgöz ile bugün görüştüğünü belirtti. Açıkgöz'ün, başı döndüğü için ayağa kalkmadığı yönünde kendisini savunduğunu ifade eden İlkıdır, şöyle dedi:

"Çıkan haberler üzerine arkadaşımız Hasan Açıkgöz ile bugün görüştüm. Böyle bir hadisenin niçin yaşandığını sordum. O da, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunduğu sırada ayağa kalktığını ama bayrak geçit töreni sırasında başı döndüğü için ayağa kalkamadığını ve art niyetinin olmadığını söyledi. Arkadaşımın art niyetli olacağını düşünmüyorum. Ama yaşanan hadiseyi gerekli mercilere ilettim."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bayrak Geçişinde Ayağa Kalkmayan Milli Eğitim Müdürünün 'Başı Dönmüş' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (34)

  • LEYLA: bayarakdan baska bisey bilmezmi bu memleket ya bir miletin bukadarmi bayrak takintisi olur hic bir derdleri yokmus gibi 91 29 Yanıtla
  • V: HA HA HA HA BAHANEYE BAK. AMA İYİDİR İYİ BÖYLE HALKA BÖYLE MÜDÜR İYİDİR. AAAAAAAAAAH AZİZ NESİN AH. 17 42 Yanıtla
  • ttt: baban gelir ayaga kalk, amirin gelir ayaga kalk, komutan gelir ayaga kalk, öğretmen sınıfa girer ayaga kalk. bıkmadınız mı bu ritüellerden. bu saygı falan değil kibirdir. sen karşındakinin hakkını gözetiyorsan, onu dinliyorsan, sözünü kesmiyorsan ona insan oldugu için deger veriyorsan işte budur saygı 11 30 Yanıtla
  • isyan: Siyasete atilim icin ilk hareket baska turlu nerden bilcektok bi herifi hep strateji bu hareketler ya siyaset ya da baska bisey var altinda hep mi kullanilacak bu degerlerimiz lanet olsun diyorum 2 37 Yanıtla
  • vrl71: inşallah oturduğun yerden hiç kalkamazsın. bu moda da akp ile başladı bayrak düşmanları ödüllendiriliyor ya kime yaranacaksa yalaka 6 27 Yanıtla
  • İsimsiz koç: O bayrak inşallah o ve onungibileri çarpar üzerindeki şehadet kanlarının kudretiyle 5 24 Yanıtla
  • son durum: artık türk bayarağına bile saygı duymuyorlar bunlar din dediler kutsal dinimizdende para kazanıyorlar ve ayaklar altına aldılar özellikle ask parti kadın kolları artık milletyetci kızım ak partiden soğdu mhpye geçişler başladı 16 12 Yanıtla
  • biz türkler bukadar aptalmiyız yoksa öylemi gözu: türk bayrağina olan allerjisin den mi başi dönmüş yoksa başka şeydenmi 19 8 Yanıtla
  • milli: dikkat edin eyyyyyyyyyyy türk milleti son aylarda milli duyguyla yemleme yapılıyoruz oyuna gelmeyin 1 25 Yanıtla
  • Utanıyorum: Birazcık dürüst olup sıkıştığınızda yalan söylemeyin ordan bayrak değilde akp 20 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Deepfake Teknolojisi Seçim Kampanyalarında Kullanılıyor
    16:47 Deepfake Teknolojisi Seçim Kampanyalarında Kullanılıyor

    Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ali Murat Kırık, Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay'da büyükşehir adaylığını geri çektiğini açıkladığı Gökhan Zan'la ilgili 'deepfake' iddialarına ilişkin, 'Artık bundan sonra sesler görüntüler gerçek bile olsa 'deepfake' deyip işinden içinden çıkılabilme durumu söz konusu olabiliyor.' dedi. Kırık, yapay zekanın gelişimiyle deepfake teknolojisinin ortaya çıktığını ve bu teknolojinin seçim kampanyalarında kullanıldığını anlattı.

  • Başkan Başdeğirmen, Halk Otobüsleri Kooperatifi'ni ziyaret etti
    16:47 Başkan Başdeğirmen, Halk Otobüsleri Kooperatifi'ni ziyaret etti

    Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, S.S. 18 Nolu Halk Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner, kooperatif esnafı ve şoförleri ziyaret etti. Başkan Başdeğirmen, 65 yaş ve üstü vatandaşların halk otobüslerinden ücretsiz yararlanması uygulamasının 31 Mart'tan sonra da devam edeceğini belirtti.

  • DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan: Kürt olanlar JİTEM ittifakıyla iş tutmazlar
    16:44 DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan: Kürt olanlar JİTEM ittifakıyla iş tutmazlar

    DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Kars Digor'da yaptığı konuşmada, Kürt olanların JİTEM ittifakıyla iş tutmadığını belirtti.

  • Moskova'daki Terör Saldırısında Ölü Sayısı 143'e Yükseldi
    16:43 Moskova'daki Terör Saldırısında Ölü Sayısı 143'e Yükseldi

    Rusya Acil Durumlar Bakanlığı'nın yayımladığı listede, Moskova'nın banliyösündeki bir konser salonunda gerçekleşen terör saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısı 143'e yükseldi.

  • Standart Altının Kilogram Fiyatı 2 Milyon 416 Bin Liraya Çıktı
    16:43 Standart Altının Kilogram Fiyatı 2 Milyon 416 Bin Liraya Çıktı

    Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogram fiyatı 2 milyon 416 bin liraya yükseldi. Altın piyasasında en düşük 2 milyon 264 bin lira, en yüksek 2 milyon 420 bin lira olan standart altının kilogram fiyatı, gün sonunda yüzde 0,3 artarak 2 milyon 416 bin lira oldu. KMKTP'de altın işlem hacmi 2 milyar 416 milyon 736 bin 884,50 lira olarak gerçekleşti. Altın borsasında bugün en fazla işlem yapan kurumlar arasında Kuveyt Türk Katılım Bankası, Türkiye İş Bankası, Ahlatcı Metal Rafineri, Uğuras Kıymetli Madenler ve Ziraat Bankası yer aldı.

  • Diyarbakır Anneleri, HDP İl Binası Önünde Oturma Eylemini Sürdürüyor
    16:43 Diyarbakır Anneleri, HDP İl Binası Önünde Oturma Eylemini Sürdürüyor

    Diyarbakır anneleri, dağa kaçırılan çocukları için eski HDP il binası önündeki oturma eylemini 1669'uncu gününde sürdürüyor. Ellerinde çocuklarının fotoğrafıyla bekleyişini sürdüren anneler, evlatlarını almadan gitmeyeceklerini ve eylemlerinden vazgeçmeyeceklerini belirtiyor.

  • CHP'li Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel Belevi'de Miting Yaptı
    16:43 CHP'li Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel Belevi'de Miting Yaptı

    Yeni dönemde tekrar aday gösterilen CHP'li Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Belevi'de miting yaptı. Sengel, "5 yıl boyunca elimizden geldiğince çaba sarf ettik. Az konuştuk, çok çalıştık. Biz yine az konuşmaya, çok çalışmaya devam edeceğiz. Pazar günü hepinize emanetiz" dedi.

  • Samsun'da uyuşturucu ticaretinden gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı
    16:41 Samsun'da uyuşturucu ticaretinden gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı

    Samsun'da uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen bir kişi, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yapılan operasyonda sentetik ecza, metamfetamin ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen para ele geçirdi. İfadesi alınan diğer şüpheliler serbest bırakıldı.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli'de Slogan Karşısında Şaşkınlık Yaşadı
    16:38 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli'de Slogan Karşısında Şaşkınlık Yaşadı

    Seçim çalışmaları kapsamında Kocaeli'de vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, alandaki bir grubun "Muhsin başkan" şeklinde sloganlar atması üzerine "Nereden çıktı bu?" diyerek şaşkınlığını dile getirdi.


Advertisement