Bayrağa Saldırıyı Kınamak İçin 40 Kilometre Yüzdü - Son Dakika
Güncel

Bayrağa Saldırıyı Kınamak İçin 40 Kilometre Yüzdü

Bayrağa Saldırıyı Kınamak İçin 40 Kilometre Yüzdü

İzmir'de milli yüzücü Alper Sunaçoğlu, son zamanlarda Türk bayrağına ve Atatürk büstlerine yönelik saldırıları kınamak için Urla'dan Balçova'ya kadar 40 kilometre yüzdü.

11.10.2014 18:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de milli yüzücü Alper Sunaçoğlu, son zamanlarda Türk bayrağına ve Atatürk büstlerine yönelik saldırıları kınamak için Urla'dan Balçova'ya kadar 40 kilometre yüzdü. Sunaçoğlu, kendisini karşılayan HEPAR üyelerine yaptığı konuşmada, "Bir askerin, polisin canına, bin tane Kobani feda olsun" dedi.

IŞİD'in Kobani'ye yönelik saldırılarını protesto eden grupların, binalara saldırmalarının yanı sıra Türk bayrağını yakmaları ve Atatürk büstlerini kırmaları da tepkilere neden oldu. Milli yüzücü Alper Sunaçoğlu da, yaşanan olayları protesto etmek için Urla'dan İzmir İnciraltı'na kadar olan yüzdü. Deniz polisinin de eşlik ettiği Alper Sunaçoğlu'nu, bitiş noktasında HEPAR üyeleri, ellerinde Türk bayrakları ve alkışlarla karşıladı.

Denizde hem 'bozkurt' hem de HEPAR işareti yapan Sunaçoğlu, burada yüzmeden önce kendisine teslim edilen Türk bayrağını öpüp parti yöneticilerine teslim etti.

Burada partililere konuşma yapan Alper Sunaçoğlu, "Türk bayrağı için yüzdüm. Türk devletinin, milletinin maneviyatına yapılan bu saldırıları nefretle kınıyorum. 1923'lerde bunu bütün dünyaya ispatladık. Bugün herkes 2023 diyor, 3023'de de olsa Türkiye topraklarından bir karışı kimse alamaz. Türk milletinin bölünmez bütünlüğünü bilmeden kimse plan yapmasın. Bu ülkenin bir karış toprağı için ne bedel ödenmesi gerekiyorsa bunu ödemeye hazırız. Bir askerin, polisin canına bin tane bin tane Kobani feda olsun" dedi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bayrağa Saldırıyı Kınamak İçin 40 Kilometre Yüzdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement