Baykan Devlet Hastanesinde Yangın Tatbikatı - Son Dakika
Yerel

Baykan Devlet Hastanesinde Yangın Tatbikatı

Siirt'in Baykan Devlet Hastanesi Başhekimi Şerafettin Ceylan, yangın tedbirleri, söndürme, usul ve esasları hakkında eğitimler verdi.

20.09.2014 17:24  Güncelleme: 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Baykan Devlet Hastanesi Başhekimi Şerafettin Ceylan, yangın tedbirleri, söndürme usul ve esasları hakkındaki eğitimler verdi.

Baykan Devlet Hastanesi Başhekimi Şerafettin Ceylan'ın yönetiminde, Sivil Savunma Amiri Mehmet Metin Hazar ve Başteknisyen Murat Dizmen tarafından, Baykan Devlet Hastanesi konferans salonunda ve Hastane önünde uygulamalı olarak hastane personeline yangın tedbirleri, söndürme usul ve esasları hakkındaki eğitimler verildi.

Yaklaşık 50 personelin katıldığı tatbikatta konuşan Dr. Ceylan, "Kurumumuzun Halk Sağlığı ve Tedavi Merkezleri gibi önemli ve ivedi görevinin olduğu gerçeği yanında yetersiz personel durumu da gözönüne alınarak hizmet ve görevin aksamadan eğitimin yapılmasına çalışılmıştır" dedi.

Baykan Devlet Hastanesi bahçesinde gerçekleştirilen tatbikatta temsili kurtarma operasyonu ve tüp ile yangın söndürme gerçekleştirildi. - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Baykan Devlet Hastanesinde Yangın Tatbikatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement