Bayern Taraftarı Yasak Dinlemedi, 7 Bin Euro'ya Maç İzledi - Son Dakika
Spor

Bayern Taraftarı Yasak Dinlemedi, 7 Bin Euro'ya Maç İzledi

Bir grup Bayern Münih taraftarı, CSKA'nın cezasından dolayı stada yukarıdan bakan bir iş merkezinin en üst katını toplam 7 bin euro ödeyerek maç boyunca kiraladı.

02.10.2014 15:56  Güncelleme: 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayern Münih taraftarları her ne kadar tribünlere seyirci alınmasa da takımlarını CSKA Moskova ile oynanan maçta da yalnız bırakmadı. Bir grup Bayern taraftarı stada yukarıdan bakan bir iş merkezinin en üst katını toplam 7 bin euro ödeyerek maç boyunca kiraladı.

7 BİN EURO'YA İŞ MERKEZİNİN ÜST KATINI KİRALADILAR

Bayern Münih'i hiçbir deplasmanda yalnız bırakmayan taraftarının CSKA Moskova ile oynanan maçta eli kolu bağlıydı. CSKA taraftarının ırkçı tezahüratı nedeniyle seyircisiz oynama cezası almıştı. Ancak 55 Bayern taraftarı maçı izlemekte kararlıydı ve bunu da başardı. Taraftarlar, CSKA'nın stadına tepeden bakan bir iş merkezinin en üst katını kiraladı.

FOTOĞRAF ÇEKİP SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTILAR

Bayernliler maç boyunca kiraladıkları kat için toplam 7 bin euro yani kişi başı yaklaşık 130 euro ödedi. Taraftarlar bir yandan maçı izlerken diğer yandan da fotoğraflarını çekip; sosyal medyada paylaşmayı ihmal etmedi. Alman taraftarlar, işte bu manzaradan mücadeleyi takip etti.


Bayern Taraftarı Yasak Dinlemedi, 7 Bin Euro\'ya Maç İzledi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Bayern Taraftarı Yasak Dinlemedi, 7 Bin Euro'ya Maç İzledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • QWE: Zenginlik değil Takım sevdası denir buna. 4 3 Yanıtla

Advertisement