Bayern Münih, Dortmund'dan Özür Dilemiyor - Son Dakika
Spor

Bayern Münih, Dortmund'dan Özür Dilemiyor

Bayern Münih, Dortmund\'dan Özür Dilemiyor

Bayern Münih'in Başkan Yardımcısı Karl Hopfner, Dortmund CEO'su Hans-Joachim Watzke'den özür dilemeleri gereken bir durum olmadığını belirtti.

24.04.2014 22:31  Güncelleme: 22:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayern Münih'in başkan yardımcısı Karl Hopfner, Dortmund CEO'su Hans-Joachim Watzke'den özür dilemeleri gereken bir durum olmadığını belirtti.

İki takım arasında yaşanan sürtüşme, 2004 yılında ödenen kredinin ayrıntılarında gizli. Söz konusu tartışmanın 2 milyon avro bedelinde bir kredi taksiti olduğu biliniyor.

Watzke, Dortmund'a geri ödemede yapılan hatanın karşılığında yüzde sekizlik bir fark doğduğunu ve bunun Bayern'in tazmin etmesi gerektiğini söyledi.

Hopfner ise bu konuda oldukça sert, özür dileyecekleri sorusuna, "Kesinlikle hayır, böyle bir şey olmayacak." yanıtını verdi.

Die Welt'e konuşan Watzke, "Bayern'e 2005 Şubat ayında benden önceki yönetici tarafından kredi verildi ve biz bundan zarar ettik. Burada Bayern'in katkısı nerede?" dedi.

O dönemde Bayern'in başkanlığını yapan Hoeness'in aldığı hapis cezası sonucu, 2 Mayıs'tan itibaren resmen Hopfner başkan olacak.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Bayern Münih, Dortmund'dan Özür Dilemiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement