Bayern'in Ardındaki Kadın Kathleen Kruger - Son Dakika
Spor

Bayern'in Ardındaki Kadın Kathleen Kruger

Bundesliga'da şampiyon olan ve Devler Ligi'nde finale emin adımlarla ilerleyen Bayern Münih'te başarının mimarlarından birisi de Kathleen Kruger.

16.04.2014 10:39  Güncelleme: 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya'da Bundesliga'da sezonun bitmesine haftalar kala şampiyonluğunu ilan eden Bayern Münih'te en çok konuşulan isim Kathleen Kruger. 

BUNDESLIGA'DA ÇALIŞAN TEK KADIN

Bayern Münih teknik direktörü Pep Guardiola’nın yanında sıkça görmeye başladığımız ve dikkatleri üzerine çeken kadın Kathleen Kruger‘dan başkası değil. Takımın uçuş, konaklama ve sponsorluk işleri dışında Guardiola’nın takımla ilgili konuları danıştığı kişi olan Kruger, Bundesliga’da mücadele eden 18 takım içinde alanında çalışan tek kadın olarak da biliniyor. 

5 YILDIR HEM SAHA İÇİNDE HEM SAHA DIŞINDA ÇALIŞIYOR

Bayern Münih‘in kadınlar takımında 6 sene forma giyen Kruger, 2000-02 yılları arasında Almanya U17 Milli Takım’ında da oynama şansı buldu. Yaklaşık 5 senedir Münih Kulübü’nde birçok pozisyonda çalışan Kruger, hem saha içinde hem de saha dışına görev aldı. 

3 KUPALI KUTLAMADA DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

Başarılarının ardından kulüpte daha büyük bir adım atmaya karar veren Kruger, kendini geri planda tutmak istemesine rağmen geçen sezon üç kupalı kutlamada dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 

 

"İŞİMİ ARKA PLANDA YAPMAYI SEVİYORUM"

Kutlamalar sırasında önemli bir figür haline gelen 28 yaşındaki Kruger, “işimi arka planda yapmayı seviyorum. Üst düzey bir futbol kulübünde çalışmaktan mutluyum. Buradakilerin hepsi iyi birer insan. Bana her zaman çok saygılı davranıyorlar” diye konuştu. 

"BAZEN KIÇIMA BİR TEKME GEREKİYOR"

Şampiyonluk kutlamaları sırasında Franck Ribery‘nin mikrofonda sürekli ismini söylediği Kathleen Kruger, “Bazen, kıçıma bir tekme gerekiyor” sözleriyle de kendi zayıflığının ipucunu esprili bir şekilde dile getirdi. 

AVRUPA'NIN DİKKATİNİ ÇEKTİ

Son dönemde Guardiola’nın yanında sıkça görülmeye başlayan Kathleen Kruger, Avrupa'nın da dikkatini çekmeyi başardı. Saha içinde ve saha dışında takımdaşlık vurgusunu en iyi şekilde icra etmeye çalışan Kruger, başarının en büyük mimarlarından biri olarak gösteriliyor.


Bayern\'in Ardındaki Kadın Kathleen Kruger
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Bayern'in Ardındaki Kadın Kathleen Kruger - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Mete: Futbolcuların özel ihtiyaçları ilede ilgileniyormu acaba ? 6 20 Yanıtla

Advertisement