Baydar İyileştirdi - Son Dakika
Yerel

Baydar İyileştirdi

Baydar İyileştirdi

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar’ın refakat ettiği ameliyatlarda CHP Merkez İlçe Eski Başkanı Nadir Tünay ile CHP İl eski yöneticisi İlyas Büyükbaş ayağa kalktı.

01.08.2014 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar'ın refakat ettiği ameliyatlarda CHP Merkez İlçe Eski Başkanı Nadir Tünay ile CHP İl eski yöneticisi İlyas Büyükbaş ayağa kalktı.

Ortopedi ve Travmatoloji konusunda uzman olan Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, vekil olmadan önce bilindiği gibi Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ)'nin rektörlük görevini yürütüyordu. CHP Merkez İlçe Eski Başkanı Nadir Tünay'ın şikayetleri üzerine SDÜ'de uygulanan atroskopi operasyonuna refakat eden CHP'li Baydar, CHP İl eski yöneticisi İlyas Büyükbaş'ın da kireçlenme sorunuyla ilgili ameliyatına refakat eden Baydar, Tünay ve Büyükbaş'a sağlık konusunda önerilerini iletti. Baydar, "Ortopedik ve travmotoloji konusunda en büyük sorun fazla kilo. Vücudun belli bir taşıma haddi var. Bu haddi aşınca, sağlık bozuluyor. Herkesi spor yapmaya davet ediyorum" dedi.

Tünay ile Büyükbaş da Baydar'a teşekkür ederken, ortopedik ve travmotoloji sorunlarının yaşam kalitesini düşürdüğünü belirtti. Tünay ile Büyükbaş şunları söyledi: "Sayın vekilimiz ilgisini üzerimizden eksik etmedi. Kendisine verdiği emeklerden ve ilgisinden dolayı teşekkür ediyoruz" - AYDIN

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement