Bayburt'ta Kurban Bayramı Önlemleri - Son Dakika
Yerel

Bayburt'ta Kurban Bayramı Önlemleri

Bayburt Belediyesince Kurban Bayramı öncesi kurban kesim yerlerinde gerekli önlemlerin alındığı bildirildi.

03.10.2014 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayburt Belediyesince Kurban Bayramı öncesi kurban kesim yerlerinde gerekli önlemlerin alındığı bildirildi.

Belediye Başkanı Mete Memiş, yaptığı açıklamada, kurban satış yeri olarak hayvan pazarı nın belirlendğini,  pazarın byram süresince hizmet vereceğini belirtti.

Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerinin de bayram boyunca kurban kesim alanlarındaki sterilizasyon ve kesimden sonra geride kalan atıkların bertaraf edilmesi gibi hizmetlerde bulunacağını ifade eden Memiş, "Bunun dışında yine Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde kaçan kurbanlıkların yakalanması için kurban yakalama timi oluşturuldu" dedi.

Veteriner İşleri Müdürü Raif Kalekahyası, belediyenin ilgili birimleri olarak gerekli tüm hazırlıkları yaptıklarını kaydederek, kurban kesim fiyatlarının büyükbaş hayvanlar için 200, küçükbaş hayvanlar için 50 lira olduğunu söyledi.

Bayburt Kurban Hizmetleri Komisyonu tarafından belirlenen kurban kesim yerlerinin özel şahsa ait et kombinesi, Şingah Mahallesi Doğan Sokak'ta bulunan boş arazi, kale arkasındaki Kuran kursu binasının önündeki belediyemize ait boş arsa, Kayışkıran mevkisinde Hakan Keser'e ait hayvan çiftliği, İspir yolu üzerinde bulunan Köroğlu çiftliği ile belediyeye ait mezbaha, Kayış Kıran mevkisinde Salih Altunlar'a ait mandıra olduğu bildirildi. - Bayburt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bayburt'ta Kurban Bayramı Önlemleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement