Bayburt Milletvekili Özbek, AK Parti Kongresini Değerlendirdi - Son Dakika
Yerel

Bayburt Milletvekili Özbek, AK Parti Kongresini Değerlendirdi

Bayburt Milletvekili Özbek, AK Parti Kongresini Değerlendirdi

AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, AK Parti kongresini değerlendirdi.

28.08.2014 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, AK Parti kongresini değerlendirdi.

Ahmet Davutoğlu'nun Genel Başkan seçilmesinden sonra yazılı bir açıklama yapan Milletvekili Özbek, "Bugün Türkiye'de tüm rakamları tersine çevirmiş, Türkiye'ye çağ atlatmış, Türkiye'yi dünyanın sayılı devletleri arasında yerini aldırmış yapılan tüm darbelere rağmen milletin gücünü arkasına alarak her zaman sandıktan başarı ile çıkmış 12. Cumhurbaşkanı olarak seçilmiş Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a Genel Başkan ve Başbakan olarak yapmış olduğu hizmetlerden ötürü tüm hemşerilerimiz adına teşekkür ediyorum." dedi.

Özbek daha sonra şunları kaydetti; "Partimiz, Türkiye siyaset tarihinde kendisine ve milletimize yakışır bir şekilde I. Olağanüstü Kongresini gerçekleştirdi. Ülkemizin 81 vilayetinden teşkilat üyelerimizin yoğun ilgi gösterdiği kongrede Dışişleri Bakanımız Ahmet Davutoğlu bin 382 delegenin oyunu alarak Ak Parti Genel Başkanı seçildi. Kısa bir süre önce Dışişleri Bakanı olarak şehrimizi ziyaret eden Ahmet Davutoğlu bu kongreden sonra genel başkanımız ve başbakanımız olarak ülkemize ve partimize hizmet edecektir. Biz Bayburt olarak yapılan tüm hizmetlere ve projelere Recep Tayyip Erdoğan döneminde olduğu gibi yeni dönemde de tüm hemşerilerimizin duaları ve destekleri ile devam edeceğiz. Ak Parti milletin partisi olarak hizmetler ve projeler üretecek, ülkemizi 2023 hedeflerine taşıyacak parti olacaktır. Türkiye bu kutlu yürüyüşle daha müreffeh yarınlara ulaşacaktır. Başlayan yeni dönemin yeni Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu'na, partimize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum"

ÖZBEK İN 30 AGUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Özbek, öte yandan 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Özbek mesajında şunları kaydetti; "Türk Milletinin geçmişi büyük muzafferiyetlerle dolu kahraman Ordusu Türk Silahlı Kuvvetlerimizin gücünü tüm dünyaya gösteren 30 Ağustos Zaferimizin 92. yıldönümünü gururla kutluyoruz. Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde gerçekleşen Başkomutanlık Meydan Muhaberesi ile vatanımız düşman işgalinden kurtarılmış; bağımsızlığı her şeyin üstünde tutan Türk Milleti hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur.

Milletimiz bu şanlı zaferle; milli hakimiyet, milli birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere, bugün de olduğu üzere tüm mazlum halklara örnek teşkil edecek biçimde unutulmayacak bir ders vermiş; hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini tüm dünyaya kabul ettirmiştir.

30 Ağustos; Milletimizin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine irade, azim ve inanç birlikteliğinin tarihi bir zaferidir. Kocatepe'den Dumlupınar'a onlarca şehitlikte Bayburtlu, Artvinli, Erzurumlu, Giresunlu, Diyarbakırlı, hatta Halepli, Musullu binlerce şehidimiz yan yana yatmaktadır. Onların bize bıraktığı en önemli miras, bir ve birlikteliği sağlamak mecburiyetidir. Bugün kahraman ecdadın torunları, 92 yıl önceki ruhla, bir ve birlikte olarak, Türkiye Cumhuriyeti Devletini sonsuza kadar yaşatma azim ve kararlılığını taşıyacaktır.

Bu büyük zaferin ardından geçen 92 yıllık süreç içinde milletçe el ve gönül birliği ile kurup geliştirdiğimiz Türkiye Cumhuriyeti, demokratik ve dinamik yapısıyla dünyada seçkin ve saygın bir konuma sahiptir. İnanıyorum ki genelde milletimiz, özelde Bayburtumuz; her aşaması eşsiz vatanseverlik ve kahramanlık destanları ile dolu olan milli mücadele sonucunda kazandığı bağımsızlığını, milli birlik ve beraberliğini her zaman koruyacak ve dünya nezdinde sahip olduğu önem ve saygınlığı günden güne arttıracaktır.

Millet olarak, ülke olarak her alanda birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederken, Sorun çözen, Uluslararası alanda görünürlüğü artan, Mazlum milletlerin yönünü çevirdiği, Demokratik bir ülkeye sahip olmanın gururuyla geleceğimizi, çok çalışarak ve kendimize güvenerek daha güçlü bir şekilde şekillendireceğimizi bir kez daha vurgulamak istiyorum.

Bu düşüncelerle tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, bu topraklarda hür ve kendi bayrağımız altında yaşamamızı kanları ve canları pahasına sağlayan başta Devletimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi bir kere daha hürmet, minnet ve şükranla anıyorum." - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayburt Milletvekili Özbek, AK Parti Kongresini Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement