Baybatur, Basın Mensuplarıyla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Baybatur, Basın Mensuplarıyla Buluştu

Baybatur, Basın Mensuplarıyla Buluştu

AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Murat Baybatur, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde AK Parti’nin Manisa’da yüzde 46 civarında oy alarak 1. parti olacağını söyledi.

22.05.2015 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Murat Baybatur, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerde AK Parti'nin Manisa'da yüzde 46 civarında oy alarak 1. parti olacağını söyledi.

AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Murat Baybatur, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanlığı tarafından Cafe Sera'da düzenlenen programda Manisa'da görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi. Baybatur'un yanı sıra kahvaltıya AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Volkan Karabulut, İlçe Kadın Kolları Başkanı Rukiye Yaver ve başkan yardımcıları katıldı.

Bugüne kadar AK Parti'nin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Baybatur, aday listeleri belli olduktan sonra 9 adayla birlikte bütün ilçeleri gezdiklerini söyledi. AK Parti'ye gezilen her yerde büyük ilginin olduğunu kaydeden Baybatur, "İnsanlar bir araya gelmemiz, onların sorunlarını dinlememiz AK Parti'nin 7 Haziran'da yine birinci parti olacağının açık kanıtıdır. Bu bize büyük bir güç, mücadele azmi veriyor. Milletimiz, AK Parti'nin 13 yılda yaptığı hizmetlerden duyduğu memnuniyeti çok açık bir şekilde ifade ediyor. Yapılması gereken taleplerini de söylüyorlar. 7 Haziran'da yeniden iktidara geldikten sonra yarım kalan yatırımlarımızı tamamlayacağız" dedi.

"MANİSA İÇİN BEYİN FİRTINASI"

7 Haziran'daki seçimlerin ardından milletvekili seçildiği takdirde Manisa için beyin fırtınası yapmaya devam edeceğini vurgulayan Baybatur, "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da basın mensuplarıyla bir araya geleceğiz. Manisa'nın sorunlarını, eksikliklerini oturup birlikte değerlendireceğiz. Elbette bu vazife bir gün bitecek. Manisa'nın sokaklarında gezerken, bu arkadaş iyi hizmetler yaptı Allah ondan razı olsun söyleyebiliyorsa ne mutlu bize. Bir kardeşiniz, bir büyüğünüz olarak bizleri uyarmanızı istiyoruz" diye konuştu.

Manisa'da hedeflerinin 5 milletvekili çıkarmak olduğunu kaydeden Baybatur, sözlerini şöyle sürdürdü: "Muhalefet kalan 4 milletvekilinden kaçını çıkarır onu bilmem, beni de ilgilendirmiyor. 2011 seçimlerinde Manisa'da yüzde 46-47 oy aldık. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de aynı oranda oy aldık. Hedefimiz bu seçimlerde aynı oy oranını yakalamak. Başta Başbakanımız olmak üzere teşkilatımızın sahaya inmesiyle son 20 günde hava değişti."

MANİSALILARI MİTİNGE DAVET ETTİ

24 Mayıs Pazar günü Cumhuriyet Meydanı'nda Manisalılarla buluşacak olan Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Manisa için önemli mesajlar vereceğinin altını çizen Baybatur, şunları kaydetti:

"Özellikle üreticilerimiz için önemli mesajlar verecek. Bütün Manisalı kardeşlerimizi demokrasi şölenine davet ediyoruz. İnanıyorum ki vatandaşlarımız bundan önce nasıl Başbakanımıza sahip çıktıysa bundan sonra da sahip çıkacaktır. AK Parti olarak Manisa'da nasıl miting yapıldığını herkese göstereceğiz." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Baybatur, Basın Mensuplarıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement