Batuhan Karadeniz, Eşini Aldatırken Yakalandı - Son Dakika
Spor

Batuhan Karadeniz, Eşini Aldatırken Yakalandı

Sivassporlu Batuhan Karadeniz, önceki gece eşine yine ihanet ederken yakalandı. Karadeniz, hıncını da gazetecilerden çıkardı.

07.05.2015 09:11  Güncelleme: 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çalkantalı hayatı yüzünden Beşiktaş'tan kovulup Sivasspor'a transfer olan Batuhan Karadeniz, uslanmak bilmiyor. Geçtiğimiz haftalarda eşine ihanet ederken görüntülenen Karadeniz, önceki gece yine çapkınlıktaydı. Henüz 24 yaşında olan futbolcu, esmer bir güzelle saat 20.00 civarı Baltalimanı'ndaki Angel Blue adlı balıkçıya gitti.

OTOMOBİLİN İÇİNDE ÖPÜŞTÜLER!

Milliyet'in haberine göre, 00.30'da balıkçıdan ayrılan Batuhan Karadeniz, Bebek'te lüks otomobilini sağa çekerek araç içinde öpüşmeye başladı. Gazetecileri fark eden Karadeniz, gaza basıp kaçtı ve Kuruçeşme'de esmer güzeli aracından indirdi.

GAZETECİLERİ TEHDİT ETTİ

Ünlü futbolcu, ardından gazetecilere tehditler yağdırdı. "Siz kim oluyorsunuz da beni çekiyorsunuz. Sizden kurtulamayacak mıyım?" diyerek bağıran Batuhan Karadeniz, iyice çıldırdı.

"SİZİN YÜZÜNÜZDEN CEZA YİYORUM"

Her çapkınlıkta gazetecilerle köşe kapmaca oynayan futbolcu, isyan etti. "Sizin yüzünüzden bir sürü trafik cezası geliyor. Bu yaptıklarınızın bana maliyeti 200 bin lirayı buluyor." diyerek iyice saçmalayan Karadeniz, bağırmaya şöyle devam etti: "İsterseniz şimdi gelin beni karılarla çekin. Buradan Reina'ya gidiyorum, orada karılar beni bekliyor!"

Batuhan Karadeniz, Eşini Aldatırken Yakalandı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Batuhan Karadeniz, Eşini Aldatırken Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (29)

  • SADE DONDURMA: TAMAMIYLA EŞİNİ İLGİLENDİREN AİLEVİ BİR SORUN..BUNU ÇEKENLER, HABER YAPANLAR VE DEDİKODUSUNU YAPANLARI KINIYORUM.. 5 16 Yanıtla
  • Rızeli: Kardesım ıyıde sıze be sananı ısınız gücünüz yokum hayat onun bor kızla erkek sokakta oluştuğunda ona müdahale eden polise verıp vermiştirıyorsunuz burda neden gazetecılere sahıp çıkılıyor çünkü işiniz fesat Söze ne kardesım Size beee sözde o kadar para olsa sulalenızı sayarsınız klavye klıctaroglu 7 7 Yanıtla
  • ankara kartali: Onun özel hayati hic birimizi ilgilendirmez.fakat soyliyecegim tek şey super lig futbolcusu değil. 11 2 Yanıtla
  • Farklı Düşünce: Eşini aldatırda boşarda 10 kere evlenebilirde bize ne bundan. Uçkur haberciliğini bırakın. Patetesin kilosu 5 lira olmuş onu haber yapın. Manavda baktım patates 5 muz 5 , dedim yemeklere muz mu doğrasam, aynı fiyat muz dururken patates almak zoruma gitti. Bu patates denen şey zor mu yetişiyor neden pahalı bu batuhanın çaktığı insanlardan daha önemli değil mi? 7 4 Yanıtla
  • ÖZTUNALI: FUTBOLCU OLAMADIĞIN GİBİ ADAM DA OLAMADIN GİTTİ EŞİNE YAZIK SANA SÖYLENECEK BİR ŞEY BULAMIYORUM. 11 0 Yanıtla
  • eroo: tühhh rezil herif bpyun posun devrilmesin,, mi diyelim yani ... Bu ne haber bee 10 0 Yanıtla
  • Mustafa KILIÇ: Babanı çok iyi tanırım, aynı zamanda meslektaşım olan Orhan abiye yakışan evlat ol Batuhan, sana yakışmıyor bu hareketler. 7 3 Yanıtla
  • mavi: ben böyle düzenin millet açlıktan ölsün siz beş kuruşluk karekterinizle dünyayı yiyin 9 1 Yanıtla
  • Vurdumduymaz: Helal olsun futbolu destekleyip boyle zu...plerin para kazanmasina sebep olanlara 7 2 Yanıtla
  • : BUNU FUTBOLCU YAPANIN BEN..! 8 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Edirne'de okullar arası bisiklet yol yarışı düzenlendi
    16:09 Edirne'de okullar arası bisiklet yol yarışı düzenlendi

    Edirne'de yapılan okullar arası bisiklet yol yarışına minikler, küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde 45 öğrenci katıldı. Yarışta öğrenciler büyük bir rekabet içinde mücadele etti. Yarışlarda Bisiklet Federasyonuna bağlı 5 hakem görev yaptı ve güvenlik önlemleri alındı. Yarışlar başarılı bir şekilde sonuçlandı ve dereceye giren öğrencilere sertifika, madalya ve kupa verildi.

  • 2024 Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu başlıyor
    16:09 2024 Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu başlıyor

    Yarın Antalya'da başlayacak 2024 Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (TUR 2024) tanıtım toplantısı yapıldı.

  • Sivas'ta düzenlenen Cenk İldem U15 Erkekler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası sona erdi
    15:56 Sivas'ta düzenlenen Cenk İldem U15 Erkekler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası sona erdi

    Sivas'ta gerçekleştirilen Cenk İldem U15 Erkekler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası, final müsabakalarının ardından tamamlandı. Sakarya Hendek Olimpik Spor Kulübü takım halinde Türkiye şampiyonu olurken, Denizli GSK ikinci, Samsun Kavak Şampiyonlar Spor Kulübü üçüncü sırada yer aldı. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, Sivas Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Aytaç Keklik, Güreş Federasyonu yetkilileri ve antrenörler takdim etti.

  • Görele Belediyespor, Aksaray Belediyespor'u 39-28 mağlup etti
    15:55 Görele Belediyespor, Aksaray Belediyespor'u 39-28 mağlup etti

    Hentbol Kadınlar Süper Lig'in 21. hafta mücadelesinde Görele Belediyespor, deplasmanda Aksaray Belediyespor'u 39-28 mağlup etti. İlk yarıyı 21-16 önde tamamlayan Görele Belediyespor, ikinci yarıda da üstün oyununu sürdürerek karşılaşmayı 39-28 kazandı.

  • Bandırmaspor ve Tuzlaspor Berabere Kaldı
    15:55 Bandırmaspor ve Tuzlaspor Berabere Kaldı

    Trendyol 1. Lig'in 31. haftasında Bandırmaspor, evinde Tuzlaspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçta Doğan Can Davas ve William Togui'nin attığı gollerle skor eşitlendi.

  • İskilip Kaymakamı Ramazan Polat, lise öğrencileriyle futbol oynadı
    15:50 İskilip Kaymakamı Ramazan Polat, lise öğrencileriyle futbol oynadı

    İskilip Kaymakamı Ramazan Polat, Akşemseddin Anadolu Lisesi Pansiyonu'nda kalan öğrencilerle futbol maçı yaptı. Maçta İskilipspor Teknik Direktörü Galip Gül de yer aldı. Gül, öğrencilerin keyifli bir gün geçirdiğini belirterek Polat'a teşekkür etti.

  • EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürüyor
    15:49 EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürüyor

    EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Bülent Uygun, basın mensuplarına yaptığı açıklamada hedeflerinin UEFA Avrupa Kupası'na katılmak olduğunu belirtti. Uygun ayrıca hakemlerin profesyonel olmasını ve adaletli bir şekilde maç yönetmelerini istedi. Taraftarları da maça davet eden Uygun, tribünlerin dolmasını ve coşkuyu birlikte yaşamayı umduklarını söyledi. Antrenmanda sakatlığı bulunan Azizbek Turgunboev ayrı çalışmalarına devam etti.


Advertisement