Batmanlı Eski Futbolcular Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Batmanlı Eski Futbolcular Bir Araya Geldi

Batmanlı Eski Futbolcular Bir Araya Geldi

30 yıl önce futbol oynayan Batmanlı eski sporcular, bir araya gelerek eski günleri yad ettiler.

04.11.2015 07:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski futbolcular hasret giderdi

Batmanda, 1970 ve 80'li yıllarda çeşitli amatör ve profesyonel takımlarda top koşturan 3 eski futbolcu, eski günleri yad ederek hasret giderdi.

Çay bahçesinde bir araya gelen Bilal Direk (50), Celil Ayhan (53) ve Fadıl Bağcı (60) adlı eski futbolcular, eski dönemde Batmanda futbolun daha canlı olduğunu söylediler.

İmkansızlıklara rağmen eski sporcuların takımları ve memleketleri için canla başla oynadıklarını belirten eski sporcular, yeni jenerasyona anlamlı mesajlar verdiler.

Çeşitli işlerden emekli olan 3 eski futbolcu Bilal Direk, Celil Ayhan ve Fadıl Bağcı, futbol hayatları hakkında bilgi verdiler.

"GÜNAHTIR" DİYE FUTBOL HAYATI BİTTİ

1980'li yıllarda Diyarbakırspor Genç Takımında futbol oynayan ve profesyonel takımlardan teklif alan Bilal Direk, babasının futbolun günah olduğunu söylemesiyle eski para birimi ile profesyonel oyunculuktan mahrum kaldığını belirtti.

Direk "1980'li dönemlerde Diyarbakırspor genç takımında oynarken, Antalyaspor'dan yi ir teklif aldım. Ancak babam beni göndermeyince teklifi değerlendirmedim ve o dönemde iyi bir para ve profesyonel oyunculuktan mahrum kaldım" dedi.

"GELENİ GİDENİ YENİYORDUK"

Eski futbolculardan ve TPAO emeklisi Fadıl Bağcı, 1970'li yılların sonlarına doğru Batmanda amatör futbolun daha heyecanlı olduğunu söyledi.

Batman Amatör Liginde Doğanspor'da futbol oynadığını ifade eden Bağcı "1970'li yıllarda Doğanspor çok güçlü bir amatör takımıydı ve önüne gelen takımı yeniyordu. Ayrıca, Erköklü, Bağlarspor ve bir çok amatör kulüpte uzun yıllar oynadım" dedi.

"ÇOK GÜZEL GÜNLERİMİZ OLDU"

Batmanın eski futbolcularından Celil Ayhan, Petrolspor, Beşiri Gençlikspor ve bir çok takımda top oynadıklarını ifade ederek, o dönemlerde imkansızlıklara rağmen canla-başla oynadıklarını söyledi.

Ayhan "O dönemlerde gerçek bir Batmanlılık ruhu vardı. Bizde bir oyun karakteri ve ruhu vardı, çok güzel günler yaşadık" dedi. Recep Akın/Batman Gazetesi

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batmanlı Eski Futbolcular Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement