Batmanda Güreş Müsabakaları Yapılacak - Son Dakika
Spor

Batmanda Güreş Müsabakaları Yapılacak

Batmanda Güreş Müsabakaları Yapılacak

Türkiye Güreş Federasyonu faaliyet programında yer alan 13-14 yaş okullar arası Türkiye şampiyonası finalleri Batman'da başlıyor.

17.04.2014 19:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ülke genelinde 5 grupta yapılan müsabakalar sonucunda kategorilerinde dereceye giren ilk 3 sporcunun müsabakalara katılacağı açıklandı. 

Güreş müsabakalarını izlemek üzere sporseverler Atatürk spor salonuna davet edildi. 

13-14 yaş kategorilerinde serbest ve grekoromen Türkiye Birinciliği için Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, gerekli tüm hazırlıklarını tamamladı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aydın Ekinci, gelen tüm il sporcularını en iyi şekilde ağırlamak için çalışmalarını bitirdiklerini söyledi. 

Ekinci, “Sayın valimizin ve federasyonlarımızın desteğiyle, Batman’ın ismini yerel ve ulusal boyutta tanıtmak için elimizden geleni yapıyoruz. 3 gün boyunca misafirimiz olacak olan tüm kafileleri kentin değişik yurt ve mekânlarına yerleştirdik” diye konuştu. Ekinci ayrıca, ağırladıkları tüm il takımlarının Batman’a tekrar gelmek için talepte bulunacaklarını da sözlerine ekledi. İlk defa güreş dalında büyük bir organizasyona ev sahipliği yapıldığını belirten Güreş il temsilcisi A. Rahman Demirtaş ise, “Tüm sporseverleri bugün başlayacak olan ve hafta sonuna kadar devam edecek okullararası Türkiye Güreş Şampiyonasına bekliyoruz” dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Batmanda Güreş Müsabakaları Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement