Batman'a Bilim ve Kültür Koleji Yapılıyor - Son Dakika
Eğitim

Batman'a Bilim ve Kültür Koleji Yapılıyor

Batman\'a Bilim ve Kültür Koleji Yapılıyor

İş Adamı Ali Yılmaz tarafından Organize Sanayi Bölgesinde yaptırılan Bilim ve Teknik Koleji, 2014-2015 Eğitim ve Öğretim sezonunda hizmete girecek.

22.06.2014 14:00  Güncelleme: 08:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'da yapımı devam eden Bilim ve Teknik Koleji, bu yıl öğrenci alacak.

İş Adamı Ali Yılmaz tarafından Organize Sanayi Bölgesinde yaptırılan Bilim ve Teknik Koleji, 2014-2015 Eğitim ve Öğretim sezonunda hizmete girecek.

Batman ve bölgede hızla artan iş alanlarına ve sektörlere kalifiye eleman yetiştirmek amacıyla kurulan Bilim ve Teknik Koleji, 4 yıllık eğitim verecek.

İnşaat çalışmaları hızla devam eden ve 150 işçi ile eğitim sezonuna hazırlanan Kolejin Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yılmaz "İnsana yapılan yatırım en güzel yatırım şiarıyla gençlerimize hem lisenin örgün eğitimini ve hem de mesleki alanda yetiştirecek modern bir okul hazırlıyoruz. Tamamen ücretsiz olan ve masrafları devlet tarafından karşılanmak suretiyle, öğrencilerimiz Elektrik-Elektronik, Endüstriyel Otomasyon Tesisat ve İklimlendirme, Yenilenebilir Güneş Enerjisi Sistemleri, Gıda, Kimya ve mesleki alanda çeşitli bölümlerle bu kolejimize ücretsiz öğrenci alacağız ve öğrenci başvurularımızda devam etmektedir" dedi.

OKULDA 'YOK' YOK!

İçinde sosyal ve sportif alanlar için yapılan salonlar, modern yemekhane ve hizmete girmesiyle de ileri teknoloji ile donatılacak okulda, öğrenciler hem lise eğitimlerini ve hem de hiçbir ücret ödemeden meslek sahibi olacaklar.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Eğitim Batman'a Bilim ve Kültür Koleji Yapılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement