Batman Vs. Superman Posteri, Yıllar Önce I Am Legend'ta Vardı - Son Dakika
Teknoloji

Batman Vs. Superman Posteri, Yıllar Önce I Am Legend'ta Vardı

Batman Vs. Superman Posteri, Yıllar Önce I Am Legend\'ta Vardı

Bu filmin geleceği yıllar öncesinden belliydi.

21.11.2014 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

Bildiğiniz gibi son zamanların en çok tartışılan sinema projelerinden bir tanesi, Warner Bros.'un Batman vs. Superman filmi. Christopher Nolan'ın hazırladığı üçlemeyle Batman markası adeta altın çağını yaşamış, Christian Bale'den sonra Batman'i canlandıracak yeni ismin işinin oldukça zor olduğu defalarca dile getirilmişti. Ve evet, bu ismin Ben Affleck olduğu duyurulduğunda da büyük tepkiler gelmiş, ama Warner Bros.'un kararı değişmemişti.


Batman v Superman: Dawn of Justice adıyla hazırlanan film, David S. Goyer önderliğinde yazılıyor ve Zack Snyder tarafından yönetiliyor. Vizyon tarihi ise, 25 Mart 2016.


Peki bu filmin, bir easter egg (sürpriz yumurta) olarak 2007 yılında vizyona giren I Am Legend (Ben Efsaneyim) filminde göründüğünü biliyor muydunuz?


Aslında evet, filmi izlediyseniz ve yıkık dökük Time Square sahnesini hatırlıyorsanız, oradaki büyük posteri de hatırlarsınız. İşte o poster, gerçekten de bir Batman v Superman filminin habercisiydi, ama tam olarak şu an çekilen filmin değil.


I Am Legend filminin yönetmeni olan Francis Lawrence, bir röportaj verdi ve bu konu hakkında da bilgiler paylaştı. Lawrence, I Am Legend filminin yapımcısı ve senaristi olan Akiva Goldsman'in o sıralar bir Batman and Superman filmi için de bir şeyler yazmaya başladığını, o yüzden de I Am Legend'ta böyle bir sürpriz gösterim yaptıklarını söylüyor. Batman serisine Christopher Nolan el atınca, Goldsman'ın yazdıkları kullanılmadı ve dolayısıyla yaklaşmakta olan filmde de farklı imzalar var.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Batman Vs. Superman Posteri, Yıllar Önce I Am Legend'ta Vardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement